Arkadaşlar bişey sorcam size ya ben şimdi kısmetse 7.ci haftAya girecem doktor iki hafta sonra kontrole gelirsin dedi cinsel ilişkide bulunmazsanız iyi olur dedi doktor ama bi kere olsa yapsak sikinti olurmuki illaki yapmak gerekiyo yani tuhaf bi durum birazsizce ne yapmak gerekir bu durumda ne yapiyodunuz bayanlar?
Doktor şu anlık birlikte olmayın dediyse dinlemenizi tavsiye ederim, daha erken olduğu için tedbir amaçlı söylemiş olabilir ama yine de dinlemekte fayda var.
Duyğu hanımgillerden birisi hanım haklı :d Bencede doktorunuzu dinleyin
Hahahahaha teşekkür ederim Fidan hanımcığımgillerden Fidan Hanımcığım
Doktorunuz ne dediyse onu yapın. Doktor sizi müayine etdikten sonra sizin bu süreçde hangi aralıkta cinsel ilişki kurmanız gerektiğinide söyleyecektir. Benim doktorum söylemişti ,sizinki söylemese bile sormaktan çekinmeyin @Özge67
Yok sadece 2 hafta olmamanızda fayda var dedi o kadar iste başka da bisey demedi
Ben doktora gidene kadar tedbir amaçlı ilişkiye girmemiştim öğrendiğim andan itibaren doktorumda nasıl devam ediyorsa öyle ilerlemenizi söyledi ama ben yine de eskisi kadar cinsel ilişkiye girmiyorum
Bu sefer kanama vs olursa çok etkilenirsiniz bence sabredin doktoru dinlemelisiniz
Bence doktorunuzu dinleyin benimde başıma geldi ve doktoru dinlemedik sonuç kanama
Yok haftada bi kere ancak giriyoruz dikkat ediyoruz yani ama 2 hafta icindede hiç girmemek saçma ya insanın canı istiyo sonuçta maşallah baktım kanama olmadı allah nazardan saklasın ama dikkatte ettik bide koordineli yaptık öyle yani hiç yapmadanda olurmu doktorun dediğine görede ya sonuçta her iki taraflı rahatlamada önemli yani doktor bunu düsünmüyo hiç neyse merak ettimde bu konuyu bide sizlerede sorayım dedim yapanlarda olmuş zaten aranızda dikkat ederek yapınca bisey olmaz gibi allahın izniyle
Bence yinede siz dikkatli olun ben geçtim ilişkiyi 10. Hafta civarında falan vajinal ultrasonla muane ettiği için doktor hastaneden çıkar çıkmaz kanama geçirip eve geldiğimde parça düşürdüm kocaman yani sadece 1 dk bile sürmeyen bir ultrason muanesi yüzünden Allahtan bebeğiö kuvvetli çıktıda tutunda herkes bana o kadar kızmıştı ki neden doktora izin veriyorsun diye
Bence o kişiden kişiye değişiyor sanırım, ben de tüp bebekle hamile kaldım 12. Haftam çok şükür ki her hafta muaneye gidiyorum doktorum hep vajinal ultason ile bakıyor, bugünde kontrolüm vardı 2li tarama onuda alt muane yaptı hatta bayağı bı sağa sola çevirdi. bana doktorum 3 ay yasak getirdi ilişki için biz dinledik kardeş gibi yaşadık eşimle çünkü seneler var arada ve çok kez denemenin vermiş olduğu korku tedirginlik sanırım
Kesinlikle kişiden kişiye değişen bir şey demek istediğim vajinal ultrasondan dolayı olduğunu düşündüğüm için bile kendimi o zaman kahretmiştim benlik bir karar değilken cinsel ilişki yasağı koymuşken doktor öyle bir şey yapıp yaşasaydım asla kendimi affetmezdim.
Doktorunuzu dinlemeniz daha iyi olur. Bir doğum doktoru olarak muhtemelen istek ve arzuları da hesaba katıp o şekilde uyarıyorlar. Kanamanız olabilir. Kanamaya sebep verebiliyor. İlk haftalarda alttan muayene dahi çok riskli ve alttan muayene kısa süren bir eylem. Hamileliğinizi tebrik ederim ama her şeyin başındasınız ilerleyen süreçte emin olun o iki hafta şimdiki gibi gözünüze çok gelmeyecektir.
Bence doktorunuzu dinleyin
- Haftadayim. Dört doktora gittim hiçbiri bu konuda bişey demedi. Biz ilk haftadan beri normal rutin ilişkimize devam ediyoruz biraz daha dikkatli oluyoruz bı sorun yaşamadık.
Ne güzel, normal hayatınıza bir risk olmadığı sürece dikkatlice devam edebilirsiniz zaten