Cinsel ilişki sonrası Kanama

İyi akşmlar Hanımlar. 8+4 haftalık hamileyim eşimle cinsel ilişki sonrası pembesi lekelenme gelmeye başladı demin hastansys gittik kalbi atıyordu bebğin durumu gayet iyi dedi iğne vurdular bana bide progestan içmemi önerdiler ve bugünden itibaren wc yemek dışında kalkmamalı hep dinlenmem gerektiği söylendi benim gibi durumu yaşayan varmı? Sizce bişey olur mu

2 Beğeni

Cinsellik, gebeliği zarar vermez, yanlız risk varsa düşük vs, ve cinsel hayatınız gebelik öncesi gibi olmamalı. İstirahat edin ve ilaçları alın

1 Beğeni

Şuan öyle yapıyorumda bi yanım çok korkuyor

Bir dönem ara verin, ve kendinize kızmayın bakın bebekte iyimiş

1 Beğeni

İlacınızı düzenli kullanın, bolca dinlenin. Çok geçmiş olsun :pray::heart:

1 Beğeni

Riskli olmayan zamanda bile hiç yapmam o kdr kızdımki kendime eşime çol üzgünüm

İğne vurdular bana ilerleyen saate progestanı önerdiler

Teşekkürler​:pray:

1 Beğeni

Cinsellik, farklı gebelik farlık konumda, eşinizide kızmayın duygusallık olabilir, öfke olabilir ama düşünsenize 9 ay eşler birbirine dokunmadan olabilir mi? Şuan ara verin ve doktorunuz ile görüşün utanmadan.

2 Beğeni

Haklısınız teşekkür ederim

Ilk aylar tehlikeli iliski açısından dort ay oldu hala yapmadim kanamam oldu onun öncesinde düşugum olmustu iliski esnasında kan geldi düştü doktoruma sordugumda dusuk ve dogumu erken baslatabilir birliktelikler dedi dikkatli ol canim disinizi sıkın esim bazen soruyor yapsakmi diye ben hayir diyorum

1 Beğeni

Doktorum riskli gebelik ve gebeligin ilk aylarinda sıkıntı yaratabilir dedi biraz ilk aylarda esler uzak durmali bence

1 Beğeni

Bende bundan sonra hayır diyecem o kadar korktum ki

Bize öyle bişey denmedi ne yapın dendi ne yapmayın öncesindede bi kaç denedik hiçbişey olmadı bu sefer neden öyle oldu anlamış değilim üstelik haftamda ilerledi. Hafif ağrım var Bugünden itibar yat dinlen dedi yeme wc dışında ayağı kalkmayı bile yasakladı bakalım pazartesi günü muane olacaö tekrar inşallah bi sorun çıkmaz.

Bencede öyle olmalıda bizde bilmiyorduk öncesi yaptık hiçbişey olmdı hatta gebelik daha ilk haftydı kese yeni olşmştu bu sefer kalbini duyduk bı sıkıntı olmaz dedil oldu işte belli olmuyormuş

Bebek saglikliysa eğer hiç bir sekilde ne ilaç nede başka bişey zarar veremez bence genelde yerlesme kanamasi değilse kanama koyu parçalı ise sagliksiz gebelik oluyor geçen sene bunu yaşadım

1 Beğeni

Kanamam oldugunda kadin dogumcu ilk bana iliskiye girdinmi dedi gerekirse dokuz ay da yapilmaz baska turlu halledilir evlat bu doktorunuz uyarlamliydi sizin sucunuz yok

1 Beğeni

Ara ara leke devam ediyor hala, aynu renk pembe lugesro 500 mg diye bi iğne vurdular olası düşüğü önlüyormuş. Bakalım korkudan yatamıyorum

1 Beğeni

Öylede işte bizdede hata var keşke bir kaç ay daha bekleseydik en azından bebek biraz daha büyğrdü. Usgde demin bebeğin hareketi vardı kolları oynuyordu kalbide atıyordu ama neden hala leke devam ediyor onu anlamış değilim

Stres yapma progestan ve iğneler faydali oluyor dikkat et dinlen bol bol canim

1 Beğeni