Çin takvimi meselesi

Kızlar aranıza yeni katıldım 4+6 hamileyim hesaplarima göre henüz doktora gitmedim kalp atışlarını duymak için 7. Haftayı bekleyeyim diyorum… Sizlere bir sorum var daha önce çin takvimini kullanan var mı doğru veya yanlış çıkanlar yazabilir mi

1 Beğeni

Merhaba bende yanıldı fakat arkadaşımın doğru çıktı:cherry_blossom:

1 Beğeni

Aslında ben de tutsun istemiyorum tabi Rabbim ne verirse kabulum sağlıklı olsun da içimden de kız olsun geçiyor Çin takvimi erkek gösteriyor

Çin takvimi bende yanıldı erkek gösteriyordu kızım olucak

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Bence biraz daha bekleyin dediğiniz gibi 7 haftalık daha iyi olur kalp atışını duyabilirsin görebilirsin :hugs::heart:

1 Beğeni

Kocaman bir yalan çin takvimi :grin: hangi teoriye bakarsam bakayım, hep kız çıktı. Ama tosun paşam olacakmış öğreneli bi kaç gün oldu :smile::smile:

2 Beğeni

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim :pray:t3: umarım bende de tutmaz bu takvim :grin:

Aklına gelebilecek her türlü teoriyi yaptım sanırım. Hepsi ama hepsi erkek çıktı. Doktor da 18e kadar erkeğe benziyorndiyordu. 18de bir sürpriz kız olduğunu öğrendim. Kendimi o kadar çok erkeğe inandırmışım ki hala adapte olamadım kızım olabileceğine :smile: o yüzden çok da şey yapmamak lazım ya :melting_face:22de detaylı ultrasona gireceğim o zamana kadar ne kız ne erkek diyorum kendime

2 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Ben eğlencesine yapmıştım, kız çıkmıştı. Doğruydu :blush:

1 Beğeni