Cimri insanlar

Merhaba hanımlar, sizce bir insanın cimri olduğu nasıl anlaşılır :face_with_hand_over_mouth:

Banana Shopper GIF by Storyful

3 Beğeni

Bence tuvalet kağıdından anlaşılır ince ve kalitesiz ise kesin cimri :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

6 Beğeni

Ayy valla bende ordan anlıyorum :rofl:

Kız yok hangisi indirimdeyse onu alıyoruz​:rofl::rofl::rofl:

3 Beğeni

Kız niye öyle dedin ya geçen 3 katlı diye aldım 2 katlı çıktı mecbur kullanıyoruz :frowning: Olduk mu bilemeden cimri :joy::joy::joy:

4 Beğeni

Bencede çayı demleyip ocağı kapatıyorsa cimridir. :joy: Bizim evde çay demlenip bitene kadar altı açık kalır yoksa eskiyor ya :smiley::smiley::smiley:

5 Beğeni

Pislik yapçam ama söylemezsem içimde kalcak​:rofl::rofl: belki kendi kullanmıyo eve gelen olursa eksil görünmesin diye koyuyo oraya​:stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Beğeni

Aaa hiç uğraşamam valla çay bitene kadar altı açık kalcakmış mutfak evin bi ucunda salon öbür ucunda arada 16metre koridor var her bardakta mutfağa çay koymaya gitsem çay içmekten soğur,yanımdakinide soğuturum helaya,su içmeye kısaca evin öte yanına giden çaydanlığı ısıtıp getiriyo işte pintimiyim ben şindi​:stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Beğeni

Bacım gif görselin muhteşem güldürdü beni kabukda kg girer haklı soyarak almak lazım :rofl::rofl::rofl::rofl:

4 Beğeni

Para harcarken elleri titrer​:joy: misal ben​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ben acırım bazen tutumlulukla cimrilik çok birbirine karışıyor :face_with_hand_over_mouth:eşim çok şikayetçi bu durumdan :joy:

2 Beğeni

Şu ekonomik kosullarda herkes biraz cimri bence :joy: yoksa elimiz cok bol ama şartlar malum :grin:

2 Beğeni

Ayy bana da sürekli kaynayınca tadı kötü geliyor​:sweat_smile::sweat_smile: gerçi ben nasıl rizeliyim çay sevmem hahah

1 Beğeni

Havlu peçete ile elini kurulayıp kenara koyan kuruyunca tekrar onu kullanan bir akrabam var. Net cimri. Belki de öyle evleri arabaları var ha​:sweat_smile::sweat_smile:

4 Beğeni

:joy::joy::joy:Benim kocamda sağolsun hiç hayır olmaz demez bana ama nedense herşey onun istediği zamanda onun istediği şekilde olur

2 Beğeni

Mistral markası baya kalın havlu gibi mutfağa onu alıyorum. Ve mutfakta bende yapıyorum bunu ama sade mistral markasıyla öbürleri kurularken daha parçalanıyo zate Allahım ben cimriyim​:scream:

1 Beğeni

Hahahah kahkaha attım :sweat_smile::sweat_smile: o boyut atlamış vaziyette hiçbirimiz onun gibi olmayız :smiling_face_with_three_hearts:

Kız benim evin koridoru 3 adımda bitiyor :joy: Eğer onada üşeneceksem çay makinesine yapıp yanıma getiriyorum :joy::joy::joy:

Bende sleepy ile camın kaba tozunu silerken tozu gidene kadar bezi bazen durulayıp 2 3 kez kullanıyorum sonra temiz bezle üstünden geçiyorum :joy::joy: Bu ona dahil olmaz demi :joy::joy::joy::joy: