Merhaba hanımlar, sizce bir insanın cimri olduğu nasıl anlaşılır
Bence tuvalet kağıdından anlaşılır ince ve kalitesiz ise kesin cimri
Ayy valla bende ordan anlıyorum
Kız yok hangisi indirimdeyse onu alıyoruz
Kız niye öyle dedin ya geçen 3 katlı diye aldım 2 katlı çıktı mecbur kullanıyoruz Olduk mu bilemeden cimri
Bencede çayı demleyip ocağı kapatıyorsa cimridir. Bizim evde çay demlenip bitene kadar altı açık kalır yoksa eskiyor ya
Pislik yapçam ama söylemezsem içimde kalcak belki kendi kullanmıyo eve gelen olursa eksil görünmesin diye koyuyo oraya
Aaa hiç uğraşamam valla çay bitene kadar altı açık kalcakmış mutfak evin bi ucunda salon öbür ucunda arada 16metre koridor var her bardakta mutfağa çay koymaya gitsem çay içmekten soğur,yanımdakinide soğuturum helaya,su içmeye kısaca evin öte yanına giden çaydanlığı ısıtıp getiriyo işte pintimiyim ben şindi
Bacım gif görselin muhteşem güldürdü beni kabukda kg girer haklı soyarak almak lazım
Para harcarken elleri titrer misal ben
Ben acırım bazen tutumlulukla cimrilik çok birbirine karışıyor eşim çok şikayetçi bu durumdan
Şu ekonomik kosullarda herkes biraz cimri bence yoksa elimiz cok bol ama şartlar malum
Ayy bana da sürekli kaynayınca tadı kötü geliyor gerçi ben nasıl rizeliyim çay sevmem hahah
Havlu peçete ile elini kurulayıp kenara koyan kuruyunca tekrar onu kullanan bir akrabam var. Net cimri. Belki de öyle evleri arabaları var ha
Benim kocamda sağolsun hiç hayır olmaz demez bana ama nedense herşey onun istediği zamanda onun istediği şekilde olur
Mistral markası baya kalın havlu gibi mutfağa onu alıyorum. Ve mutfakta bende yapıyorum bunu ama sade mistral markasıyla öbürleri kurularken daha parçalanıyo zate Allahım ben cimriyim
Hahahah kahkaha attım o boyut atlamış vaziyette hiçbirimiz onun gibi olmayız
Kız benim evin koridoru 3 adımda bitiyor Eğer onada üşeneceksem çay makinesine yapıp yanıma getiriyorum
Bende sleepy ile camın kaba tozunu silerken tozu gidene kadar bezi bazen durulayıp 2 3 kez kullanıyorum sonra temiz bezle üstünden geçiyorum Bu ona dahil olmaz demi