Cilt kuruluğu

14+6 günlük hamileyim ama bacaklarımda ve kollarımda kuruma oldu pul pul oldular aynı durumu yaşayan Anneler varmı acaba :bouquet::bouquet:

1 Beğeni

Ayyy bende de var onlar ama ben hamile değilim kaşınıyor böyle Ocak Bulduk biz herşeyi denedim olmadı okuttum bir hafta suya değdirmedim banyo yapmadım acı turşu baharatlı şeyler yumurta bulgur tüketnedim geçti sonunda lekesi kaldı pul pul olmasi gitti kaşıntısı gitti

Benimde kollarında ensemde göğüsjn altında göbek kısmında oldu herkes dedi hamile ve doğum yapanda çıkar diye ama bizde anlamadık şükür şeytan kulağına kurşun :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: kurtuldum

Benimki hamilelikten dolayı da kaşınma yokta pul pul oldu hep bakalım inşallah düzelir düzelmezse cildiyeye gitcem mecbur :blush:

Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz, iyi geliyor :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :blush::bouquet:

Benim ilk haftalarda oldu. Selülit fırçası ile kuru fırçalama yaptım. Sonra temiz jiletle kalkan pulları yavaş yavaş temizledim soydum. Ardından hindistan cevizi yağı, losyon ve tatlı badem yağını dönüşümlü olarak kullandım. Bol giyindim, ılık suyla duş aldım. Kese ve lif yapma sakın uzak dur bu süreçte. Ben bu şekilde kurtuldum geçmiş olsun

1 Beğeni

Bende de oldu ozellıkle kollarımda ve yüzümde doktorum bı krem önerdı anında geçti . İlk kullanımda bıle etkısını gosterdı çok memnunum

1 Beğeni

Teşekkür ederim söylediklerini deniycem inşallah düzelir :blush::rose: