Çikolata canavarları 🍫

Çikolata canavarı :chocolate_bar:hamişler kimler bakalım :slight_smile: Bİldirim size geldi :slight_smile:

6 Beğeni

Tevafuk oldu ben de bugün ne kadar çok çikolata sevdiğimi ve yediğimi bebeğin de bu şekilde daha da hareketli olduğunu konuşuyordum mesajı görünce çok şaşırdım konuşurken üstüne geldi konuyu tamamladı resmen :rofl::rofl:

1 Beğeni
  1. Haftadan sonra çikolata delisi oldum. Önceden bikaç dilim yeterdi ama şimdi çok daha fazlasını istiyo canım. :woozy_face::woozy_face: Tatlı meyve ile bastırmak istiyorum ama olmuyo.
1 Beğeni

Canım ne tuzlu çekiyo ne ekşi varsa yoksa çikolatalar tatlılar :heart_eyes:

Bende hep gunluk hayatimda ne yapiosam ole bildirim gelio mesela o gun muzik dinledim muzikle bildirim geldi 2li taramaya gittim cocuklra babaniza resmini atayim ultrason fotosunu dedim bildirim geldi babama wapsaptan mesaj atmaya ne dersin die ondan sonra korktum bu uygulama bizimi dinlio die​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:*olabilir teknoloji çok ilerledi

2 Beğeni

Cidden ya suphelenmedi degilim hatta konu acicaktim​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Yok kız kimseyi dinlediğimiz yok tamamen tevafuk :grinning:

2 Beğeni

O gün bebeğimin erkek olacağını öğrendim ve bildirim cokkk hoşuma gitti tam.erkek bebekleri için

2 Beğeni

Futbollla ilgili mi bende esimle bu konuyu konustum esim erkek olursa 4 yasinda futbola alistiracam dedi ardini o bildirim geldi​:sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Evet canım çok güzeldi

Tursucular burda mı:rofl::rofl::rofl:

Tabiki ben​:face_with_hand_over_mouth:

Evet herkese aynı bildirim gidiyor :slight_smile:

Çikolatayla pek aram yok :face_with_peeking_eye:

Benimde çikolatayla aram yok

1 Beğeni