Çıkmayan göbeğim

Merhaba arkadaşlar 16haftalık hamileyim ilk hamileliğim göbeğim çok böyümedi yani hamile olduğum bilinmiyor internetde baktığım zaman 16haftalık ne kadarda büyük göbekleri var acaba sorun bendemi diye düşünüyorum

1 Beğeni

Herkesin yapısı aynı değildir.Genelde karın 6 cı aydan itibaren belli olmaya başlar.Bebeğin sağlığı,gelişimi yolundaysa canınızı sıkmayın.:pray:t4::slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Yarın 20.haftaya giriyorum hala göbüşüm çıkmadı rahat olun :smiling_face:

1 Beğeni

ben 9 aylıkken bana karnın çok küçük diyolardı ama doktorum senin karnın içten geniş hem her hamilenin karnı büyük olmak zorunda diyul ki,herkesin bedeni farklı

1 Beğeni

Bende internetde bakdigimda buyuk karinlar gorup sorun bendemi diyordum. Ama her insanin yapısı farklı oldugundan kaynaklı bir sey merak etme.bende gobegim 20 haftamdan net belli oluyordu. @Günel

Zaten 9 aylik oldugumda bile kucukdu karnım,ama ben takmiyordum. Cunki ultrasonda kilosu normal demişdi doktorum :pray::smiling_face_with_three_hearts:

Arkadaşımızın da dediği gibi herkesin yapısı farklı. Benim erkenden çıktı, şimdi belli bir haftadan sonra yavaşladı büyümesi. Arkadaşımın da karnı geç çıktı ama maşallah epey büyüdü. Şimdi aramızda sadece 6.5 cm kaldı İç karınla da alakalı

2 Beğeni

Karnının içi geniştir. İnsanlar hep konuşur. Bebeğin sağlıklı olsun zamanla yavas yavaş karnın büyür. 16. Haftada benim de karnım çok belirgin değildi :innocent:

2 Beğeni