Ciğer tüketimi

Kızlar hamilelikte ciğer tüketmekte sakınca var mı ilk aylar hiç yemedim ama artık canım istiyor :slight_smile:

1 Beğeni

Benimde istiyor ama onerilmiyor

1 Beğeni

Bir doktor fazla olmamak şartıyla ayda bir tuketebilirsiniz diyor

1 Beğeni

Canım deli gibi Arnavut ciğeri istiyor :face_holding_back_tears:

Yarın yapacağım az da olsa tüketirim artık​:joy:

@İlknurBerak merhaba :purple_heart: Hamilelikte ciğer yemek yalnızca dozajında tüketildiği sürece faydalıdır. Özellikle anne adaylarında fazla ciğer tüketimi karaciğer de depolandığı için kolesterolü olan kişiler için olumsuz sonuçlarla karşılaşılmasına neden olur. A vitamini bakımından oldukça yüksek olan ciğer tüketimi, gebelik sürecinde dikkat edilmesi gereken unsurlar arasında yer almaktadır. Ama canınız çok istiyorsa nefsinize zulmetmeye hiç gerek yok bir iki lokmayla birşey olmaz Allahın izniyle, afiyetle​:hugs::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Canınız cekmesin ama eşim bigün ciğerciye getirdi beni şiş ciger gelmisti 5 şiş yemistim yemicem dedim ama dayanamadim ewet fazla tüketilmemek sartiyla tüketebiliriz sanirim aslinda hic yemesekte olur

1 Beğeni

Teşekkür ederim :heart_eyes:

1 Beğeni

Ohhh en azından içinizde kalmamıştır​:innocent:

Canım benimde çok canım istedi, istiyorda ama tüketmiyoruz :worried:

1 Beğeni

Fazla abartılı olmadıkça yiyebilirsin canım

1 Beğeni

Annem gebeyken ciğerde yedi, böbrek de yedi yürek de yedi. Bir zararı olmadı

1 Beğeni

Ben ciğer yedim ama yapılırken dokunmadım çiğken

1 Beğeni

Cok severim ama cesaret edip yiyemedim hala 4 ay sonra yerim artik ne kaldi şunun şurasında :rofl::rofl::rofl:

Kızlar bende 7+6haftalik gebegim bundan 3 4 gün önce ciğer tükettim zararli oldugunu bilmiyordum ama ben de korktum biraz bir şey olur mu