Ben 2 gündü hic iyi diyilim Karnim Baya sərtləşmiş və Baya Şişmiş nefes bile anlamıyorum Ben ciğer Gelisdirci iyne yapandan sonra sanki boyle oldum da Miydem bile başı oluyor fena halde ağrıyır Acaba Ciğer Gelisdirci iynə təsir edərmi bilmiyorum sanki Karnimda 3 tane bebek var gibi hiss ediyorum
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun arkadaşım @Mucizebebek2023 size vurulan ciğer geliştirici iğnenin adını biliyor musun prospektüsüne bakalım
Bana da vuruldu, bebek hareketlerinde azalma meydana geldi ama bu normalmis 12 saatte 1, 2 doz seklinde yapildi, 2 gun sonra bebegin hareketleri normale döndü
Banaa yapildi .2 Adet 24 saat bekledik ikinciyi vurmak için.Bebek hareketlerinde azalma olmadi.Ben daha fazla yorgun dusdum
Merhaba canim Aynen banada yapildi 24 saat tamam Olunca vuruldu Bende çok yorğun dusuyorum.Oyle his ediyorum ki İyneden oyle olmuş Simdi sende kaç haftalık canim
Rüya’da iken 7. ayımda erken doğum riskinden dolayı bana da yapılmıştı. Bende çarpıntı yapmıştı ilaç, nabzım fırlamıştı ve nefes alamamıştım
Geçmiş olsun arkadaşım,doktoruna söyledinmi?
Merhaba canim.Bi takim problemlerim vardi telefonla ilgili.Şuan burdan devam ediyorum.Biz 35 haftalik olduk.Doktor yatak istirahati verdi.Çocuk 37 den önce doğa bilir (Şeykada) kisalma var.Bu yuzden dikkat ediyom 3 hafda gibi bi surem kaldi
Ciğer geliştirici iğne herkese vuruluyor mu ? Benim 39+2 şuan mesela doğum yaptım yine vuruyorlar mı birisi öyle bir şey dedi ben sadece erken doğum riski olanlara vuruyorlar diye biliyordum
Hayır canim Ciğer Gelisdirci iynə Erkən doğum riski olanlara vuruluyor ki Bebek erken gelirse bi sorun olmasın normalde 34 haftada bebeklerin Ciyərləri Kendiliyinden gelisiyor zaten Bide ben oğlumda 38 hafta 3 günlükde sezaryan olmuşdum.o zamanlar Oğlumun ciğeri tam.olarak acilmamisdi doktor iynə yapdi 3 gün sonra Sezaryana aldı beni Simdi erkən doğum riskim olduğu için erkən yapildi Yoksa oğlumda olduğu gibi 38 haftaya kadar beklerdik her halde Bi de 2 ci sezaryan zaten erkən oluyor
Yok canım. Rüya’da erken doğum riskim vardı, ondan yaptilatt. Eylül’de de yapacaklardı doğumu erken başlatıp, biz onay vermedik. İyiki de vermedik. Zamanında doğdu. Erken doğum riski olanlarda yapılıyor yani