Kızlar bugün Dr a gittim 36 haftalık hamileyim dr ciğer gelisitirici iğne önerdi erken doğum olur diye ama ben istemedim kilosu boyu gayet iyiydi zaten doğum da yapmicam neden durduk yere yaptırıyim dedim iyi mi ettim kötü mü bilemedim haftaya bir daha kontrole çağırdı gün verecek sezaryen olacam diye bu konuda tecrübeli anneler var mı siz yaptirdiniz mi kaçıncı haftadaydiniz bide arastirdim biraz 37 haftadan sonra gerek yokmuş bu igneye
Yani erken doğum riskiniz açılma falan mı varmış ben 33 haftalıken erken doğum riskinden yatmıştım hastaneye açılmam da vardı 1 cm nst de sancı çıkmıştı iki doz şeklinde yapıldı bana şu an 38 haftalığım aslında gerek yokmuş ama olurda erken gêlirse önlem amaçlı yapıldı sizin zaten haftanız gayet iyi 37. Haftada zaten gelişmiş oluyor ciğerleri ve 37 ye bişeyiniz kalmamış
Hayır hiç bir acilmam ve sancım yok nst de de gayet normaldi biraz daha erken haftalar olsa sizin gibi bende zaten yaptırirdim ama işte sona geldik gelişimi gayet iyi oyuzden yaptırmak istemedim
1 Beğeni