Çiğ köfte :(

Etsiz Çiğ köfte yasak mı bilginiz var mı? O kadar çok canım çekiyor ki bu konuda bilgisi olan var mı?

1 Beğeni

Etsiz zararlı değil sadece çok Acılı yeme midene dokunabilir ben sürekli yiyorum hatta birazdan bende sipariş vercem her ayın 15 komegene aldığının yarısı kadar bedava kutsal çiğköfte sipariş günü benim için :smile::smile:

4 Beğeni

Ayyy ben çölyak hastasiyim 4 Buçuk aya kadar cok iyi dayandim ama sonra ruyalarima girdi cigkofte boyle agzimin suyu aka aka uyaniyordum. Yedim arada yiyorum :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Bana doktorum etlide etsiz de yasak dedi ancak bende çok seviyorum. Evde annem etsiz olarak yapıyor ve arada yiyorum Yasak olmasının sebebi bence bakteri olmasından kaynaklı Ama evde etsiz olarak kendiniz yapabiliyorsaniz yada temizliğinden emin oldugunuz bir yakınınız yapabilirse rahatlikla yiyebilirsiniz

En iyisi riske atmamak biraz daha sabredeyim :smiling_face_with_tear:

Yiyebilirsin canım aşırıya kaçmadan canın çekmiş afiyet bal şeker olsun bebişe kg olsun​:smiling_face_with_three_hearts::tulip:

1 Beğeni

Etli çiğ köfteyi evde kendim yaptım yedim… hemde defalarca kez…

2 Beğeni

Arada bi bende yedim hic bisey dememisti doktor cok acı degil zaten :face_with_raised_eyebrow: yanlısmı yaptım acaba acıyı seviyorum ve pek dikkat etmemistim

Ay ne alakası var kısır da yemeyelim o zaman kısırın daha cıvık hali yiyin gari :joy:

3 Beğeni

Arkadaşa söyledim en kısa zamanda evde çiğ köfte partisi yapacağız :smile:

2 Beğeni

Ayy o kadar çok yedim ki hamilelikte :see_no_evil: zaten birgün aşırı aşırı canım çekti, meğer hamileymişim haberim yoktu​:smile: sonra da duramadım yedim yaklaşık 5.aya kadar.

:melting_face: ayy canım fellah köftesi çekti​:smile:

Ben hamilelikte çok yedim bana bir şey olmadı canım canın çekiyorsa ye Bence aşırıya kaçmadan​:grin::blush:

1 Beğeni

Afiyet olsun canım benim 🫶🏻:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ayyy kızlar lütfen çiğ köfte konusu açmayın zaten sürekli yiyesim geliyor görünce daha çok yiyesim geliyor işin şakası bende çok yedim hemde bol turşulu ekşili ekşili çok severim bir zararı yoktur diye düşünüyorum :joy::joy:

2.hamilelikte çok yedim ve şuan oğlum 5yasinda benimle birlikte dürüm yapıp yiyor bı sıkıntısı yok şükür canın çektiyse yiyebilirsin

Ben yedim birsey olmuyo canim nefsini korelt ben cift lavas yaptirip yiyordum birde

Doktoruma sorduğum ilk soru çiğ kofte yiyebilir miyim olmuştu :joy: etsiz olmasi kaidesi ile elbette yiyebilirsin kısır gibi düşün afiyet olsun demişti yedim bayila bayila sanırım gebelikte hepimizin ortak sorunu çiğköfte :innocent::hatching_chick: