Merhaba hanımlar sizce cicim ayı ne demek sizin cicim ayınız ne zaman bitti
Yıpılan araştırmalara göre istatistik olarak cicim aylarının ömrü: 2 yıl 6 ay 25 gün
Merhaba hanımlar sizce cicim ayı ne demek sizin cicim ayınız ne zaman bitti
Yıpılan araştırmalara göre istatistik olarak cicim aylarının ömrü: 2 yıl 6 ay 25 gün
Benim 3 ay sürdü valla
Benim 1ay surdu oda kayinvalidem kocasi bize taşindiktan sonra hep kavgalar başladi
Hala sürüyor
Maşallah de kiz kıçını kaşı
Bizim hala suruyor sukurler olsun
Halaa devamkee.
valla canım ben onu hiç bilmem ilk evliliğimde 17 yaşımda 3. günde dudağımı patlatarak şiddet uygulamıştı sağolsun. ikinci evlilikte de eşim çok çabuk dolduruşa geliyor yengesi haftamız dolmadan kavga etmemize sebep olmuştu sabaha kadar ağladığımı bilirim yani cicim micim hiç yaşamadık
4 senelik evliyim hala dolu dolu cicim ayları yaşıyoruz elhamdülillah ilişkiye göre değişir bence bu süre
Cicim ayı nedir Yeni evliyim daha yasayamadimm ben cicim ayini esim uzman hep uzakta bende annemgildeyimm evlendikten sonra daha yeni geldi iznee daha ev acmamadigimiz icin depremden dolayı daha annemgilde kaliyoruz insallah acagız o zaman yasariz insallah cicim ayini simdi nedir bilmiyom ben
2 ay sürdü
Kız bacı sende bendensin bize az sürmüş
Bende hemen hemen bir yıllık evliyim daha devamkeee kızlar inşallah da bir ömür böyle devam ederiz
Annesiyle yasadigim icin hic olmadi cicim ayi malesef
Benim eşimde uzman canım seni anlayabiliyorum 6 yıllık evliyiz 2 çocugumuz var 3.cüye hamileyim bizim de cicim ayımız bitmedi bence bu çiftler arasındaki saygı ve sevgi bittiği zaman oluyor. Bu biraz bizim elimizde olan birşey diye düşünüyorum
Evet haklisiniz bencede
Bizim cicim ayımız ben doğurduktan sonra bitdi sanırım ama yine canımlı cicimliyiz o ayrı
Bence nuranı kimse geçemez 1ci numarada nuran görünüyor şu an @Leyla1991
Yaaa sizin için üzüldüm umarım en kısa zamanda kendinize ait bir eviniz olur