Cicibebe yemek

Merhaba kızlar canım çok cicibebe bisküvisi çekiyor hiç yemedim beyim gelişimine bebeğin gerilik yapıyormuş sanırım ama şimdi 30 haftalığız beyin gelişimi bitti kilo alımı aşamasında bebeğim sizce yesem mi yemesem mi bilmiyorum?

1 Beğeni

Bence yiyebilirsin canin istiyorsa bir kac tane ne olacakki​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: yedigimiz herşey malesef gunumuz şartlarında dogal ve saglikli degil zaten

2 Beğeni

Hiç bişey yapmaz ilk gebeligimde ful sütle karıştırıp mama yapıp yedim bırak geriliği boyu kilosu herşeyi yasitlarindan önde çocuğumun

1 Beğeni

Şu yazıyı görünce o kadar mutlu oldum ki. Ben de aşeriyorum cici bebeyi :grin:

1 Beğeni

Tatlım aşırıya kaçarak yemek o tarz sorunlara yol açar. Aşırıya kaçmadan tadımlık yiyebilirsin :blush:

1 Beğeni

Beyin gelişiminde bir gerilik yastığını kim söyledi :slight_smile: şaşırdım doğrusu.

Birkaç akrabam ve İnternetten de araştırmıştım

Ben ilk defa duydum şaşırdım :upside_down_face:

Bence canınız çektiyse tadımlık yiyin sadece. Sürekli yemeyin derim. Benim de canım çekmişti böyle çocukluğum gözümün önüne geldi yedim 1 kere ama içeriği pek iyi değil

1 Beğeni

Ben ilk zamanlarda bile yemiştim sütle karıştırıp sabah kahvaltilarinda baska bir sey yiyemiyordum, her seyin fazlasi zarar sadece​:pray:t2:

1 Beğeni