Çatlaklar için ne kullaniyorsunuz

Kızlar belki daha erken ama siz ne zaman krem kullanmaya başladınız ne kullanıyorsunuz ?

2 Beğeni

@eozlmtsn krem değilde hindistan cevizi yağı ve badem yağı kullanıyorum 8. Ayımızı bitiricez ama çatlak falan yok şimdilik

Doktor Çatlaklarin genetik olduğunu soyledi arkadaşım lierac kullandı pahalı bir krem ve bir işe yaramadı ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum aklıma geldikçe nemlendirmesi kasinmamasi için

1 Beğeni

Biol çok iyi onu kullan derim zaten hamilelik içindir doğum öncedi çatlat gidrrme özelliği yazıyor

1 Beğeni

Merhaba kizlar ben suan daha 1 aylik hamileyim badem yagini duymustum kullanip memnun kalan var mi?

Hamile kaldığımı öğrendiğimden itibaren hindistan cevizi yağı kullandım :blush:

1 Beğeni

Etkisini hissettin mi peki nuran suan kac aylik

1 Beğeni

Ben doğum yaptım. Her iki gebeliğimde de çatlak yaşamadım hiç. Memnun kaldım

1 Beğeni
  1. Haftadan beri kullanıyorum. Şuan 13. Haftalığım pamuk gibi göbüşüm​:grin: erken deme bence başla hemen
1 Beğeni

Çatlaklar bence brazda bunyeyle alakalı diye düşünüyorum.ama en azından kaşıntıya engel olabiliriz.dogal şeyler olsun istiyorum bnde

1 Beğeni

Badem yağı tuylendiriyor diye okumuştum öle bişey oldu mu

Her gün mü sürdün peki

Yarın alıp başlayayım​:grin:

Çatlak olayı bana göre biraz genetik. İlk gebeliğimde de ikinci gebeliğimde de hiç olmadı. Vücudum kuruluktan kaşındıkça sürdüm ben

Benimde cildim çabuk kuruyor braz da kaşıntı olmasın diye düşünüyorum aslında .

Valla ne yalan söylim gebelikte tüylenme çok olduğu için bilmiyorum​:joy::woman_shrugging:

Doğumdan snra tüm kıl tüy ortaya cikcaz bizlerde o zaman :grin:

1 Beğeni

Yok bi tek göbeğim tüylendi onada dokunmuyorum doğumdan sonra dökülüyor diyolar dökülmezse artık icabına bakarız​:joy::woman_shrugging:

1 Beğeni

Hindistan Cevizi yağı aldım bakalım ara ara süreyim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Dolapta mi muhafaza ediyorsun üzerinde serin yerde diyorda o zaman donar mi

1 Beğeni