Marka olarak kullanıp memnun kaldığınız çatlak kremi varmı hanımlar önereceğiniz
Tahin yagini sürebilirsin catlaklarina bende çatlak olmadı hiç kullanmadım ama olursa diye hazırda tutuyorum. İyi geldiğini söylüyorlar. Bir de hindistan cevizi yağı iyiymiş.
Kullanmadım ama kakao yağı veya Hindistan cevizi yağı alıcam onları duydum tavsiye olarak
Bio oil almıştım ama içeriğiyle ilgili yorumlar okudum şimdi Hindistan cevizi yağı aldım onu deneyeceğim bacaklarım çatladı hep ![]()
Benim cildim kuru, ilk başta Hindistan cevizi yağı kullandım ancak nemlendirme sağlamadı ve yağlı his bıraktı. Sonra bio oil kullandım turuncu olanı değil sarı olanını ancak o da çok yağlı bıraktı ve yeterince nemlendirmedi. Sonra lierac kullanmaya başladım çok memnunum 31. Haftamdayım çatlağım yok. Cilde göre değişiyor ablam sadece Hindistan cevizi yağı kullandı ve çatlamadı, arkadaşım bio oil kullandı çatlamadı. Benim cildim çok kuru olduğu için onlar yeterli gelmedi çatlarım korkusu ile lierac a başladım ve çok memnunum
Yağların hepsi bende alerji yaptı o yüzden yağları bırakıp bildermanın autoderm kremi ne geçtim aşırı memnunum çok iyi nemlendiriyor. Tavsiye ederim
En guzeli zeytinyagi banyodan sonra sur mis gbi bebegide besliyo ben kizimdada oyle yaptim smdikindede oyle yapiyorum
- Haftama giricem mamaaura çatlak önleyici krem ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum suana kadar bir çatlağim olmadi memnunum