Çatlak kremi

Kizlar 11 haftalık hamileyim göbeğimde çatlaklar oluşmaya başladı krem ne önerirsiniz deneyimlerinizden

Bio oil cilt bakım yağı kullanıyorum bende tavsiye ederim çok araştırdım çatlaklara iyi geldiğini bir arkadaşımın önerisi ile aldım ama bende fikirlerinizi almak isterim. Bende 11. Haftadan selam :wave::smiling_face_with_three_hearts:

Çatlaklarınız oldu mu bende bugun fark ettim hafiften başlamış

Evet benimde çok az başladı dediğiniz gibi

Bide doğal olarak badem yağıda iyi geldiğini duymuştum özellikle ileride karın bölgesinde olursa

1 Beğeni

Çatlak kremi sormuştunuz ya şimdi bende aldım eve shopta şuanda 222 tlye düşmüş indirim vardı bugün kesinlikle kaçırmayın

Bio oil yağ ve vazelin kullanıyorum bende . Kilolu olarak gebe kaldığımdan çatlağım pek olmadı. Kilo olarak da 95 kilo ile gebe kaldım . Evlendikten sonra 5 ay hızlı ni kilo artışımız oldu benim de eşimin de ondam çatlağım yok yani 29. Haftadayız. Tavsiye ederim bio oil yağı kesinlikle

Vücudunuz çatlamaya el verişliyse ne yaparsanız yapın çatliyo benim kullanmadığım krem olsun yağ olsun kalmadı sonuç dünya haritası gibi bir göbüşüm var ama nemlendirmek hiç değilse acı olmamasini sağlıyo bio oil tatlı badem yağı aloavera yağı hindistan cevizi yağı bunları kullanabilirsiniz sakin o pahalı çatlak kremlerini alıp da paranizdan olmayın derim ben aldım hiç bir işe yaramadı çünkü dediğim gibi çatlamaya müsaitse ne yaparsanız yapın fayda etmez

Öncelikle asla kaşımayın kaşırsan tırnak izlerinin şeklinde çatlaklar oluşuyor cildin kuruysa eğer ne yaparsan yap çatlıyor en aza indirmek için zeytinyağı hindistan cevizi yağı karıştırıp kullanabilirsin günde iki defa sürmen gerekiyor özellikle duştan sonra bolca sür inşallah çok fazla çatlama yaşamazsin :hugs: