Çatlak kremı hamileliğin kaçıncı ayında kullanılmaya başlanmalı ? Şuan 4.aydayım . Doktorum hemen kullanmaya başla dedi . Sizler kaçıncı ayda başladınız ?
Dr öneriyor mu çatlak kremi bana bir şey demedi ama
Tamam canım yarın alıp başlıyorum
Evet bana önerdi hemen başla dedi
Bacak ve kalçalara bebek yağı kullan dedi . Sadece karın bölgesine çatlak kremı uygula demiştı
Hangi marka kullanıyorsunuz kızlar ? Doktorum bana bitkısel bi tane önerdı çok pahalıydı makul önerebılecegı bı krem sordum sebamedı önerdı . Kulllanan oldu mu sebamedın ? Sizler neler kullandınız yada kullanacaksınız ?
Bende sebamed alacağım
- Haftadayim hiç catlagim yok . Ama çevremde sonradan çıkıyor anlayamazsin şimdi belli olmaz falan dediler. Çatlak olup olmadigi ne zaman belli oluyor ki anlamadım.
Doktorum hemen kullan dedi sonra hiç bir şekilde gecmezmıs o yüzden başla önlemını al dedi . Rıske atmak ıstemıyorum yarın alıp başlayacağım hemen . Belkı de olmaz çatlak ama yine de rıske atmamak lazım
4.ayın sonunda kullanmaya başladım. Bio-oil yağ kullanıyorum 1 aydır da yağdan sonra nemlendirici krem kullanıyorum. 29+3 haftalığız şu anlık bir çatlak oluşmadı. Tabi günde en az 2 - 2 buçuk litre de su içiyorum.
- ay ideal. Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz
Ben hiç su içmiyorum
Hindistan cevızı yağı öneren çok fazla evet
Bende çatlak kendimi bildim bileli çok oluşur, 4. Aydayım henüz olmadı ama mustela çatlak yağına başladım, krem formundan çok yağ formu önerdi eczacımda bende onu aldım o yüzden. Akşamları baş ucuma koydum, uyumadan önce sürüp yatıyorum.
Bebek için de senin içinde su önemli. Sade icemiyorsan icine sevdiğin meyve veya salatalik gibi şeyler koyup icmeye çalış bence
Hamileligimi öğrendigim andan beri kullanıyorum ben 4 haftalıkken öğrenmiştim o zmandir kullanıyorum
Çok doğru evet içmeye başlayayım , günde kaç lt içsem acaba
En az 2 - 2 buçuk içmelisin ama sen şimdi 1 buçukla başla çok zorluk çekmemiş olursun yavaş yavaş arttırırsın
Ben çocuklar için olan masaj yağını kullandım sürekli
Bana doktor hicbisey demedi çatlak kremi doğumdan sonra kullanılır diye biliyordum 6. Aydayim geç kalmismiyimdir sizce