Merhaba 22+4 haftalık gebeyim çatlaklarım oluşmaya başladı çatlaklarınızla nasıl baş ettiniz veya benimki mi çok erken oldu herkes çok erken çatlamış diyor
Benimde göğüslerim çatlamaya başladı 18 haftaligim hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama hipp marka bir balsam varmış düzenli kullanımda çatlak izlerini bile hafifletiyormus onu alıp denicem cıvıl de varmış sanırsam bide internet üzerinde
Göğüslerimde bir şey yok benim ama karnım baya mor mor çatlıyor Hindista cevizi yağını başından belli kullanıyorum faydası olmadı bana civildeki kreme bakayım bende
31+1 den iyi akşamlar ben bunları kullanıyorum dr önerdi bu zamana kadar hiç çatlağım olmadı
Lıeracı çok duydum internet üzerinden mi aldınız?
Evet eşim sipariş etmişti farmarryon diye bi sayfadan
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim farmareyon yanlış yazmışım
Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz
Lıerac aldım işe yaramazsa buna bakacağım
Başından belli kullanıyorum ama işe yaramadı bende
Aktardan has kantaron yağı alın ve deneyin. Bana inanılmaz iyi geldi 29.hafta bitti henüz çatlak oluşmadı. İşe yaramazsa da lekelere yanıklara iyi geliyor evde bulunsun
Kantaron yağı var evde süreyim bari
Çatlak konusu genelde genetiğe bağlanıyor. Sıkmayın canınızı
Ben hamileligimi öğrendigimden beri bunu kullanıyorum öncesinde zayıflamaya bağlı catlaklarim vardı onların rengini de açmaya başladı sanki faydası var gibi
Benimde bir dönem kilo verme sürecim oldu o zaman kullandım bunu faydası olmadı bana
Kişiden kişiye fark eder mi bilmiyorum canm ben sabah akşam bunu kullanıyorum arasında da tatlı badem yağı sürüyorum