Arkadaşlar 26 haftalık hamileyim göbeğimde yok fakat göğüslerimde çatlamalar başladı mor mor çizgiler belirdi tavsiye edebileceğiniz bir çatlak kremi var mı gerçekten işe yarayan
Ben sebamed kullanıyorum çok memnunum ( göbeğim için)
Lierac kullanıyorum ben de cok memnunum.33. Haftadayim hic catlama olmadi cok şükür
Hicbisi işe yaramaz bacım acı ama gerçek çok dikkat ettim boş kalçama kadar kırmızı leke yani damar gibi
Sebamedi kullandım yağlarda kullandım
Kullanmak için geç kalmışsınız galiba hindistan cevizi yağı badem yağı bio-oil yağı kullanıyorum 33 haftadayım hiç çatlamam olmadı daha
E valla 12 haftada başladım daha ne kadar erken olcakti ki
Ben bu kremlerin falan bı ise yaradığını düşünmüyorum artık genetik vücutla alakalı bişey çatlama 12.haftada bende yağlara kremlere başladım ama boş benim arkadaşımda 13 de başladı mesela o hiç catlamadi aynı şeyleri kullandık
Zayıf ve kalıbın darsa 8 haftalıkken başlaman lazımdı
Birde bol su tüketmen lazım doktorum bana gunluk 3 litre su içememi söyledi fazla çatlak olmaması için
Valla her gün beş litre su aliyoruz esimfe sadece gece evde e içiyorum olcak bişi varsa engel olamıyorsun bazen
Zayıf değilde iç karnım dar
Bende bir sürü yağ kullanıyorum ama çatlayacak oldum mu çatlıyor herhalde daha 21. Haftadayim her yerim çatladı