Çatlak için tarif

Doğumdan sonra çatlakmi oluştu hanımlar bende öyle bir çatlak olduki poskolojim bozuldu bunun için evde yaptığım tarifle çatlağım morluğu yok oldu sizinle paylaşmak istedim tatlı badem yağı ve toz şekeri limon karışımı sürün çatlak olan bölgeye

Ay anlayamadım detaylı verir misin tarifi nasılnyapalım nasıl sürelim. Benim karnım çatlamadı h ama bacaklarım mahvoldu aynalara bakamıyorum :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Tam tarif verirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden

Toz şeker tatlı badem yağı ile önce karıştir erir o şeker sonra iki tatlı kaşığı limon onuda iyice karıştırın sabah akşam öğlen gün boyu sur ertesi gün yıka durula tekrar sur valahi ben bir ay içinde sürdüm bakmadan ama yemin ederim ki karnımdaki mor çatlak zamanla beyazlasti buda kötü görüntüyü yok etti bende oldu sizde olur inşallah

Çok teşekkürler tarif için deneyeceğim umarım kızarıklar koyu renkler geçer sarılacak mı acaba çünkü yağ bu bulaşor bide hafif streçlesek nasıl olur acaba

Ben sürdükten sonra çok tiksiniyordum üstüne hep peçete koyardım kıyafetlerim batmasın diye sonra kuruyunca alıyordum peçeteyi çok yapıştırma maksat batma

Streslesek anlamadım ama eğer saklamak için soruyorsan bir hafta 10 günde kalsa bişey olmaz güneş görmesin tm

Doğumdan sonra mı başladınız yoksa hemen mi çünkü haftaya doğurcam ve yağışkan histen nefret ediyorum ben sasarım muhtemelen :sweat_smile:

Çatlayan yerlere bunu uyguladıktan sonra hem o yapışık histen kurtulmak hemde bulaşmasın önlemek için streç filmlesek demek istedim :blush: