40+4 olduk bugün doktor ilk defa alttan muayene etti bebeğin başı çatı ile uyumsuzmuş aşağı inemiyormuş. Doktor sen normal doğuramazsın dedi moralim bozuldu. Çatı uyumsuzluğu diye söylenip normal doğum yapan oldu mu hiç?
Başka doktora gittim daha sonra o da muayene etti çatı darlığın falan yok müsait senin bebeğin de büyük bir bebek değil zaten dedi 3400 gr civarı şu an yapabilirsin normal doğum dedi kafam karıştı ya
İlk gittiniz doktor özelde miydi merak ettim. Genelde özeller para için sezeryan diyip saçma sapan seyler söyleyip anneyi strese sokuyolarda. Tabi hepsi ayni degil
Çatı darlığı diye bir şey yok artık bu fırsatları doktorlara vermeyin lütfen eskiler nasıl doğum yapıyordu
İkisi de özel
Onu da söyledi eskiler doğuruyordu ama anne bebek ölüm oranları çok yüksekti diyor. Her fırsatta beni sezeryana yönlendiriyor
Çok okumuş ama hiç bilmemiş. Canım sana da bir şey diyemem sen bilirsin doktorlar her zaman ezber hareket eder ve kolaya kaçarlar hele özel hastane ise gözlerini para bürümüş Allah yardımcın olsun inşallah
Hangi doktorlar olduklarını öğrenebilir miyim ben de Ispartadaym haftaya çatı muayenem var özelde merak ettim
Siz hangi doktora gidiyorsunuz?
Meddem e gidiyorum da ne bu gizem anlayamadım alt tarafı bir isim söyleyeceksiniz
Direkt isim sorunca sanki doktor kötülüyormuş gibi olmak istemedim. Meddemdeki doktor Ayşe Gönüldü normal doğum için uygun dedi çatı muayenesinde.
Ben de Ayşe Gönül doktora gidiyorum o yüzden sormuştum , teşekkür ederim .
Rica ederim Ayşe Gönül çok iyi bi doktor normal doğumu da destekliyor inşaallah gönlünüze göre bir doğum olur
Amin inşallah cümlemiz bir avazda kurtulalım teşekkürler
Çatı dar diyen Ümmühan hanım mıydı ?
Öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun içiniz rahatlaması adına bir devlet hastanesinde çatı muaynesi için gidin derim