Çatı muayenesi

Bu hafta çati muayenesi olacağımi söyledi doktor daha önce sormuştum ebe mi doktor mu yapiyor diye de sanırım doktor yapıyormuş merak ettiğim şey çatalda mi yapiyorlar çatı muayenesini doktorun odasında yok yani doğumhanede filan mi yapiyorlar nasıl oluyor?

Bana doğumhane de yaptılar açılmama bakmak için ebe yaptı

1 Beğeni

Normal de doktor un odasında da var ve doktor kendi yapıyor çatı muayenesi ni ama tabi her yerde aynı değil se bir şey diyemem

1 Beğeni

Doğru farklılıklar olabilir farklı doktorlara gittim devlette görmedim hiç odalarinda

Bizim gittiğimiz iki tane doktor vardı ikisinde de vardı ama biri ben yapmıyorum demişti ebeler yapıyor gerekirse ama diğeri yapıyor du devlet hastanesi ydi bu arada

Gittiğim doktor erkek, ebe yapsa daha iyi sanki ama kısmet artık çatı muayenesi gözümü de korkutuyor biraz

Bence doktorun yapması daha iyi ebeler veya hemşire ler biraz daha acıtıyor lar doktor daha naif oluyor o konuda doğruya doğru

Öyle de düşünüyorum bir yandan erkek doktor diye cekiniyoruz ama ebeler bir yana kadın doktorlardan daha güler yüzlü ve anlayışli oluyorlar Allah iyilerle karşılaştırsın

1 Beğeni

Bana doktorum odasında çatıda yaptı ama kendimi kasmadım ve hiç acıma olmadı ama erkek doktorların çoğu ebelere yaptırıyorlar

1 Beğeni

Kacinci haftadasinuz

1. Haftadayim