Çatı muayenesi

Kızlar çok kasık ağrım vardı acile gitmek zorunda kaldım direk beni doktor tavirlarinda olan biri çatı muayenesine aldı eliyle kontrol edip sonra bir çubuk soktu sumu akıntımı ölçmek için. ardından nstye girdim. Sonra doktor ultrasona aldı doktor dışında biri çatı muayenesi yapabiliyormu hala ağrım var çok sinir oldum ve ayrıca direk ultrason veya nstden oncemi çatı muayenesi oluyor 36+3 ? . Kendini doktor gibi gösterdi ve nezle grip maskesiz çalışıyordu birde herkes tarlada doğuruyor yabancılar bizim Türk kadınları gibi değil vs. Gibi saçma sapan konuştu ulan son haftalarım tabiki şüphem olduğunda ihmal etmeyip doktora geleceğim. Kendisi son gününe kadar voleybol oynamışmış cekmesem su zorlukları inancam kendi kendine konuşup durdu . Devlettekiler aşırı sorumsuz.

Ebe ve doktor yapar muayeneyi ve her hastahanenin uygulama sirasi baska

Ebe hemşire olabilir belki ama tavırları çok gıcıkmış. Eski insanların yedikleriyle bizimki birmi. Elimizi neye atsak katkı maddesi/hormon. Tarladan direk sağlıklı beslenen insanlarla bizim gücümüzün nasıl aynı olmasını bekliyorlar anlamıyorum.

İlginç ama yani ben hepsi aynıdır diye düşünüyordum

Kesinlikle öyle herkesin acı eşiği bir olamaz hele eskilerle şuan kıyaslanamalı

Özel bu konuda anlayışlı bu yüzden devletteki hastanelerden soğuyorum. Sanki Arap ülkesindeymisiz gibi içeriye eşimi geçtim telefonumu bile sokmadılar.

Bende öle sanıyordum. Yakın zamanda benzeri bi konuda birine önce muayene sora nst ayni anda kan dedim kimi once nstye giriyomus muayene kan aliniyomus. Kimi yerde muayene icin ayri nst icin ayri barkod cikiyomus

Bildiğim kadarıyla sıralamanın önemi yok. Sanci varken açılma olmayabilir yada acilma var ama sanci çıkmıyor. Ebenin tavri hos olmamış bu durumda. Ayrica o tarlada doğum yapıp eziyet çeke çeke çalışan kadinlara sormuşlar mi acaba dinlenmek ister misin diye, ne cevap almışlar? Nostalji yapicaz diye kadinlarin çektiği eziyetleri romantiklestirmelerine ölüyorum. Köylerde ölen bebekleri, kanamadan akşama ölen kadınları yada ilk çocuktan sonra zarar görmüş rahimle is yaptirilip sonra da çocuğu olmuyor artik bunun diye kenara atılan kadinlari aklina getiriyor mu acaba bunu söyleyenler.

O kadar haklısın ki :clap:t2::clap:t2: ama onlar arka plani bilmeden boş yorum yapma peşindeler.

Benim doktorum muayeneyi kendi yapıyor sadece nstyi farklı barkodla yonlendiriyorlar ve çok ilgili hastaneden hastaneye fark var cidden