Çatı muayenesi

Kızlar çatı muayenesi sonrası doğum yapan varmı yakınlarıniz dan fln da duydunuz mu acaba

1 Beğeni

Bn de 38+5 bugün muayene oldum çatalım fln gayet iyi dedi acaba bn de doğurur muyum artk :sweat_smile::palms_up_together:

Amin :pray::pray:Allah’ râzı olsun​:heart::palms_up_together:

1 Beğeni

Kaçıncı hafta da çatı muayenesi yapılıyor

Hiç bana demedi istıyon mu dıe çatala geç muayene olcn dedi :woman_facepalming::woman_shrugging:

Evet Devlet Hastanesi ne gidiyorm mecburen :woman_shrugging:

:sweat_smile::sweat_smile:giden gelen elliyor anam​:confused::sweat_smile::sweat_smile:

@tecrübeli-anneler kızlar sizden de bilgi alalm :smiling_face:

34 haftalıkken sancım çıktı diye muayene ettiler açıkçası reddetmedim çünkü açılmam var mı yok mu bilmem önemli özellikle bu kadar erkenken. Pembe lekelenme gelebilir dedi kanama olursa acile gel dedi lekelenme dahi olmadı o yüzden herhangi bir şeyi tetiklediğini düşünmüyorum

1 Beğeni

Ben ilk aylarimda da çatı muayenesi oldum çok şaşırmistim hatta neden yaptiklarina da anlam verememistm ama doğumum çok şükür erken olmadı devlet hastanelerinde bu durum bu sene çok sık oluyomus sormuyolarda istiyomusun diye

1 Beğeni
  1. Haftadan beri kasılmalar oluyor bende… 28 den beri elliyorlar beni :woozy_face:

, :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:elletme kıZzz

Denk gelmedim ama çatu muayenesinde suyum patladı ona rağmen doğum başlamadı antibiyotik serum taktılar 3 güne anca doğurdum

1 Beğeni

Vallah ben heves değilim… gel bı bakalım diyorlar… elletmem diyemiyorum :rofl::rofl: bir gün kucaklarına doguracam diye korkuyorum :see_no_evil:

1 Beğeni

Pazartesi yine kontrol var… inşallah ellemezler diye dua ediyorum :see_no_evil:

O daha kötü kız… benim suyumu son 1 saatte kendileri patlatlatti… ondan da çok korkmuştum… bildiğin şiş gibi birşey soktular bana :flushed::anguished:

:sweat_smile::sweat_smile:ahahha

Ama beni de dün baya kurcaladılar iki tane çubuk gibi bir şey koydular ondan sonra iki tane tüp gibi bir şey vardı içine koyup pıslattılr dün mahf ettiler bnı :woman_shrugging::woman_facepalming::woman_facepalming::woman_facepalming:

Hamileliğin en kötü aşaması sanırım bu çatı muayenesi yaa… ıyyyk​:woozy_face:

1 Beğeni

O kadar kötü mi ya :smiling_face_with_tear: