Çatı muayenesi

Fobi oluşmasın. Anne olmak kolay değil ve bu durumlar doktordan doktora ya da acı eşiğinden eşiğine değişiyor :blush:

2 Beğeni

Hiç acımadı diyen de var kendini kasarsan acır

2 Beğeni

Geçmiş olsun atlatmışsınız :innocent:

1 Beğeni

Teşekkür ederim Cansucuğum :heavy_heart_exclamation: inşallah bir daha tecrübe etmem :sweat_smile:

2 Beğeni

Çok aktif bir kırmızıydı korktum ama Almilanın hareket etmesi içimi rahatlattı. Beni düşündüren 2 gün sonra kan gelmesi oldu. Şimdi rengi açılmaya başladı gibi ama Bazı ebeler gerçekten çok acımasız. Annem kardeşimle zehirlenmişti ebe korkusundan

2 Beğeni

Bende hemen gelmişti hamile halinle daha da strese girdin ya seni üzenler utansın

2 Beğeni

Çatı muayenesine dayanamıyorsan nasıl doğurcan sen dedi ebe bide başkaları da vardı yanımızda O kadar utandım ki özür diledim meşgul ettiğim için O bunun işi diye düşünemedim bile Hala kan geliyor, ebenin korkusundan gidemiyorum. Ne olur ki sanki biraz şevkatli davransalar hamilelere Zaten stresli bir dönem bizim için. Bebeğimize bir şey olacak korkusu oluyor hepimizde. İlk hamileliğim hem. Hobi olarak çatı muayenesi yaptırmıyorum ki boş zamanlarımda. İlk defa yaşadığım bir şey, canım acıdı. Allah hepimizi iyi insanlarla, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah :two_hearts:

6 Beğeni

İstersen acile git arkadaşım yine o ebe varsa sizin benimle ilgilenmenizi istemiyorum dersin hastaların böyle bir hakkı var. Allahından bulsun rezil karı bitti ya vallahi saglık çalışanlarında incelik bitti

3 Beğeni

Canım benim ya​:pensive: sanki aynı şey, bunlar da bir şey ezberlemiş söylüyorlar. Doğuma giderken o bilinçte olacağız, bebeği doğuracağımızı bileceğiz. Şu durumda olan her şey endişelendiriyor insanı, sanki on kere çocuk doğuruyoruz ya sabır :unamused:

3 Beğeni

Benim çatı muayenesi 37. Haftada ve 38. Haftada oldu. Başka çatı muayenesi yaptıran var mı?

1 Beğeni

Ben de 37deyken nst de sancı çıktı wdoktor doğum haneye gönderdi alttan muayene dedi. Ebe eliyle alttan baktı açılman yok dedi ama canım çok yandı hatta azarlayarak sen normal doğuramazsın falan dedi

2 Beğeni

Devlette aynı şeyler yaşanıyor sırf bu yüzden özelde doğum yapacağım. Ebeler gerçekten normal değil. Sevmiyorsan yapmayacaksın kimse babasının hayrına da yapmıyor. Hamile kadınlara iğrenç davranıyorlar

2 Beğeni

Neden ebeler böyle davranıyor. Akşam yastığa kafalarını koyduklarında nasıl rahat uyuyorlar acaba?

2 Beğeni

Size katılıyorum :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Özelde aslında çok pahalı değil normal doğuma 10000 diyolar

2 Beğeni

Devletde muayeneleri vahşi gibi yapıyorlar…Çocuklarada aynı şekilde davranıyorlar doğdukları zaman az kala fırlatarak atıyorlar tartınız üzerine felan…Allah böylelerine insaf versin

2 Beğeni

İş yükünden deniliyor ama yine de asla doğru bulmuyorum. Umurlarında olduğunu da düşünmüyorum inanın. Öyle şeyler söyleyip yapıyorlar ki yazıl

2 Beğeni

Haklısınız :melting_face:

1 Beğeni

@Cansu bende ne olur olmaz diye hep hazırlıklı gidiyorum ebeye sordum doğum başladığında çatı muayenesi olur diyor . E herkese farklı farklı bakılmış bana ne zaman bakilcak bilmiyorum

2 Beğeni