Merhabalar kizlar bugun doktor kontrolum vardi 36+6 haftalik hamileyim 1 haftadir cok su gibi akintim oldugunu soyleyince alttan muayene ettim bebegin suyu mu diye o sirada cok zorladi cati muayenesi de yapti canim acidi baya eve geldikten bir kac saat sonra pembe kanli akinti gelmisti boyle bir sey yasayan var mi cok zorladigi icin oldugunu düşünüyorum. Bu arada nişana benzemiyordu akinti nst de sanci da cikmadi
Ebe bana çatı muayenesi sonrası o tarz akıntının gelebileceğini ve normal olduğunu söyledi. Bende Çarşamba günü çatı muayenesi olacağım
Aslinda dogum baslayana kadar cati muayenesi gereksiz diyen doktorlar da var cogunlugu sanirim 38. Haftada yapiyor normalde korkmanizi gerektirecek bir durum yok benim ikinci dogumum olacak ilkinde cati muayenesi cok rahat gecmisti ama bunda doktor bakarken biraz zorladi sanirim ondan boyle oldu
Hala ara ara kanli gibi akinti geliyor artik nişan mi diye şüphelenmeye basladim ara ara gelen sancilar da var sanki bakalim hayirlisi
Suyun gelmediği ve normal kanaman olmadığı zaman korkma, muayene sonrası 2 3 gün o akıntı gelebilir. Nişan gelmesi de hemen doğumun başladığı anlamına gelmiyor, belinden karnına doğru düzenli aralıklarla gelen sancıları takip et ve aralıkları düşünce hastaneye git. Benim ebem bana bunları söyledi, haricinde her durumda gidersem kendimi yormaktan başka birşey yapmamış olurum. Ztn doğuma yakın o sancılar oluyor.
İki parmağıyla kontrol ediyor bence çok korkulacak bir şey yok o an belki çok zorlayacagi için bir ikinti geliyor ama acı hissetmedim ben korkmayın
Bende 33 haftalıkken çatı muayenesi oldum.Acilmam varmı diye bakıldı.Sanirim çok zorladılar çünkü canım çok yandı.3 kere muayene edildim.Ve dediğin gibi 2 gün ara ara bendede akıntı oldu.Daha öncekilerde olmamıştı.Doktor normal dedi.
Merhabalar, o gun akinti devam etti ve gecesine dogum yaptim gunduz nst de hic sancim cikmamisti tam bir surpriz oldu 37+0 da dogum yapmis oldum