Çatı muayenesi sonrası ağrı

Arkadaşlar merhaba 34 haftalık hamileyim dün kontrolüm vardı doktorumda 10 dk geç kaldım diye almadı acile git dedi her neyse gittim 2 defa nst çekti az sancım çıktı daha sonra ultrasona soktu ondan sonra yan masaya geç dedi eline batikon sürüp muayene yapıcam dedi galiba yaptığı çatı muayenesiydi. Bi sorun yok dedi ama geceden beri ağrım var sancı gibi değil de ağrı. Karnımda belimde vajinamda falan.Bi türlü kendime gelemiyorum başına gelen oldu mu?

Altan muayene icin çatala erken bakmış evet bnde agri oldu ama uzun sureli deil ihmal etme bnce geçmiş olsun :hibiscus:

İhmal etmeden kastın kontrole git anlamında mı acaba

Of ya bu doktorları anlamak mümkün değil. Ben 1 e randevu alıyorum 1.30 da geliyor hep odaya. Biz onu boykot edemiyoruz ama. Çok büyük haksızlık yapıyorlar insanları yoruyorlar. İlk gebeligin mi? Kanaman vs yoksa bence acile gitme başka doktordan al randevu. Acile gitsen yine alttan bakacak değişen bir durum yok. İlk gebeligimde bende her agrida acile gidiyordum şimdi akillandim ağrıdan ölsem de su kanama olmadığı sürece acile asla gitmiyorum. Bebeğinin hareketlerinde sorun yoksa randevu alıp gününü bekle derim.

Evet evet cunku sanci olsa ayri ağrın olsa ayri acile deilde kadin doguma görün

Bebiş nasl hareketleri falan

Bu kadından önce başka bi doktora gidiyordum değerlerim yüksek çıktı diye kansersin dedi sonra bu kadına geçtim o da sürekli ters yapıyor bi hafta önce 1900 gram olan bebeğe 1300 gram dedi bi türlü yüzüm gülmedi şu doktorlardan

Biraz önce hıçkırıyordu çok hareketli değil. Normalde asla durmayan bir bebek yavaşladı hareketleri

Bide yeri daralmış ya o yuzden az hissediyon hic hareket etmezse o sorun ağrıların devam ediyor mu

Sızlıyor karnım sanki tuvaletim gelmiş gibi hissediyorum arada bıçak saplanıyor gibi oluyor. Çözemedim bi türlü ne olduğunu ilk hamileliğim anlamıyorum çok fazla

Perinatoloji bölümüne mi gidiyorsun normal kadın doğuma gitme ozaman. Ne kanser teşhisi kondu onu anlayamadım. Kilo açısından bebeğin konumuna bağlı bazen farklı ölçüm olabiliyor. Özel bir hastaneye gitsene devletten ziyade orada herşeyini göster tam teşhis konsun seni yönlendirsin ki ona göre hareket edersin.

Normal kadın doğuma gidiyorum periantolojiye sıra bulunmuyor burda çok fazla. İlk doktorum karaciğer enzimleri yüksek çıktı diye kansersin dedi. Kilo mevzusu da o öyle dedikten sonra detaylıyı falan yaptırdığım özel bi klinik var oraya gittim her şey normal biraz minyon olucak dedi kilosu da 2 ye yakındı. Genel olarak çok bi sıkıntısı yok bebeğin ama bu muayne sonrası doğuran bi kaç kişi görmüştüm burda o yüzden endişeleniyorum.

Yarin bi kadin doguma sira alip gorun buraya da yaz

Inşallah aksi bir durum olmaz ya. Hangi ildesin merak ettim

Balıkesirdeyim

Alırlarsa gidicem randevum olduğu halde bakmıyor :sweat_smile:

Ama erken gidip sıra alabilirsin

Hastanedeyim şuan sıra bekliyorum bakalım

Yatırıyorlar kanım 7 ye düşmüş :frowning:

Ya geçmiş olsun şuan nasl