Çatı muayenesi hakkında acil bilgi verir misiniz

Güzel annelerim bişey sormak istiyorum bn su anda 33+5 haftaliğim cati muayenesi olucam ne zaman olucam ve zormu içimi rahatlatmak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

Neden olacaksın sancın falan mı var

Hayır bildiğim kadarıyla normal doğum mu sezeryan mi olacağını netleştirmek için yapiliyormuş

Daha erken diye biliyorum bence yaptırma benim sancım vardı yaptılar 1 cm açıklık vardı 3 gündür kahverengi akıntım oluyor sinirimi bozdu durduk yere kendi üzecek bir şey yapma bence

Biraz acıyor sadace o kadar öyle fazla acı olmuyor için rahat olsun. 2 kez kontrol edildim korkulduğu kadar bir şey değil​:folded_hands:

Yaa benimde 3 kez edildi çatı muanem hatta ilk ikisi 32 haftalıkken yapılmıştı sonkide 34 haftalıkken yapıldı hiç öyle kahverengi akıntım gelmedi demekki herkesde farklılık gösteriyor bu durum

2 gebeligimde yaptırmadım yapılsın diyen de olmadı 3ye gebeyim 37+3gunluguz doktorum baktı normal doğum gözüküyo dedi baş aşağı dönmüş ntsnde çektiler ama çati muayesini felan ol demedi haftaya tekrar gel nts cekelim dedi

1 Beğeni

Benim de ikinci gebeliğim ilkinde hiç kanamam olmadı ama bunda durmak bilmiyor hastanede yatıyorum hemşirelere gösteriyorum sorun yok diyor ama ben kan gördükçe sanki regl olmuş gibi karnım ağrıyor ama nst de sancı yok 31+4 haftalık bu arada

Aaa sizin sancınız filan mı oldu sizde erkenden olmuşsunuz bende sizin gibi en ufak şeyde tereddüt ediyorum ama hemşireler o kadar alışmışki duruma ağrım var dedn zaman bile normal diyolar bende yapmıştım hastanede nstye bağlıyken belimin ortası kopuyordu ama sancı çıkmıyordu

Benim iç çamaşırım ıslanıyordu terliyor musun akıntı mı su mu geliyor anlamadım sonra birazda sancım olunca acile geldim öyle muayene oldum ama suyum gelmiyormuş ama iyi ki gelmişim idrar yolu enfeksiyonu varmış ve karaciğer enzimlerim yükselmiş erken doğum olabilir diye ciğer geliştirici iğne yaptılar 2 doz bence insan kendin de bir şeylerin yolunda gitmediğini anlıyor o arada kimseyi dinlemeyip hastaneye gitmek en iyisi galiba

Kesinlikle dediğiniz gibi anlıyor birşeylerin ters gittiğini iyikide gitmişsiniz acile

Ben de 37+3üm. Kendinizi nasıl hiss ediyorsunuz?

Vauv bir acı değil bence ama acı eşiğinize de bağlı olabilir normal doğum düşünüyorsunuz acıya dirençli olmalıyız Ben ördek diye birşey takıp suyuma baktılar ozaman ufak bir sızı hissettim sonraki 2.gün koyu kahve kanama geldi ona da nişan dedi doktorum

Artık yürümekte çok zorlanıyorum nefes darlığı midede baskı artık taşimakta zorlanıyorum desem yeri var bir an önce doğurmak istiyorum

Bende 37+3 üm bebeğin dönmesi için bişey yaptınız mı bizim ki hala dönmedi dün gittim haftaya gün veririz dediler doğum için ben normal doğum istiyorum yaa neden bilmiyorum tabi ki sağlıklı olsun önemli olan o ama gönül işte, istiyor birde, bebeğiniz kaç kilo acaba

Kusura bakmayın cevap yazicaktim buraya yazdığımı unutmuşum o kadar yorgundum ki bebeğimin hareketleri baya artti bu beni çok yoruyor

Yani aslında benim demek istediğim gorumcemle konuştum 37 .haftadan sonra çati muayenesi vs var dedi etkisinde kaldım biseyler anlattı çünkü ilk defa duydum da sizlere sormak istedim

Dönmesi için bişey yapmadım canım bebek kendi dönmüş bebişler doğum şeklini kendilerini belirliyor resmen ama heran dönebilir dualarım seninle inşallah normal doğum olur rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ..bebişim 3150gram olmuş geçen hafta diğer iki gebeligimde biri 2,500 diğeri 2,700dü ama gayet sağlıklı olmuşlarid kiloyu kafana takma bunda beslenmeme biraz dikkat ettim seninki kaç suan

Benim ki yüksek işte geçen hafta 36+1 de 3200 idi dün yani 37+2 de 3745 dediler bir haftada bu kadar çok kilo alması normal mi anlamadım cihazları eski yanlış ölmüş olabilirler mi diye, düşünmüyor değilim bilemedm yaa

Sağlığı yerinde olsunda annesi cihazlar tam bilgi vermeyebilir ama son haftalarda daha çok kilo aliyorlarmiş şişlikte oluyor dogduktan sonra iniyor kafanı takma bence