Çarşamba,cuma ve cumartesi ameliyat sakıncalı mı

Merhaba kızlar Ben sezaryen doğum için 02.12.2023 tarihi cumartesi gününe randevu almıştım Ama çevremde haftanın bu 3 günü ameliyat veya hacamat vs gibi kan akan işlemlerin dinen sakıncalı olduğunu söyleyip değiştirmemi istediler. İnternetten baktım orada da öyle yazıyor. Bu durum batıl inanç mı yoksa doğruluk payı var mı bilgisi olan varmı

Ne yapmalıyım bu durumda?

2 Beğeni

Ben batıl inanç olarak görüyorum canım şahsen. Bana göre dinle tıp birbirine karıştırılmamalı. İlk kızım Perşembe günü doğdu, ikincisi Çarşamba günü doğdu. Ne oldu ? Çok şükür ki bir şey olmadı

Dinen böyle bir şey Kuran’da yazmıyor. İslam ülkesinde yaşıyoruz. Tıbbı etkileyen bir durum olsa en başta devlet büyükleri, diyanet falan ona göre bir kural getirmez miydi ?

Çevrene aldırma tatlım sen :kissing_heart:

1 Beğeni

Bakalım nasıl olacak çok sağol canım

1 Beğeni

Niye içinize kurt düşürmüşler ben ilk defa duyuyorum. Ben 2 aralık gorünce aa ne güzel hafta sonu geliyor hem haftasonu da sakin olur doktor bebekle daha rahat ilgilenir diye sevinmiştim. Bence kalbinizin sesini dinleyin. Arkadaşım çarşamba günü doğum yaptı ve ćok şükür hala sağlıklılar hatta bebeği kız olmasına rağmen dört aylık kilosu sekiz buçuk

2 Beğeni

Beni annem cumartesi doğurmuş :hugs: İlk kez duydum böyle birşey arkadaşım. Takma sen söylenenleri. Ben ne güzel 2.12.2023 olacak diye sevinmiştim,bence tarihini kıskanıp öyle söylemişlerdir :grin: @Gulsen95

2 Beğeni

Hacamat için dediğiniz doğru ama ameliyat sezeryana veya normal doğum için öyle bir şey söz konusu değil kendinizi böyle şeyler için tedirgin etmeyin. Az bir zaman kalmış doğuma ne güzel bebişinize kavuşacaksınız :heartbeat::heartbeat:

2 Beğeni

Bana göre de hurafe falan da işte boşuna şimdi marazlık çıkmasın dedim Birde eşim çok tedirgin oldu boşuna aklımızda soru işareti kalmasın dedik ve değiştirdik tarihi sabah erkenden aradım hallettim @Cansu @Sevane @Aişe

2 Beğeni

Hayırlısı böyleymiş demekki,rabbim kucağına sağ salim almayı nasip etsin arkadaşım.:palms_up_together:

2 Beğeni

Amin inşallah canım :heart_eyes: @Sevane

2 Beğeni

Sağlıkla gelsin minik yavru adı belli oldu mu :innocent:

1 Beğeni

Amin inşallah evet canım adı :green_heart: Zeynep Arven :green_heart:olacak prensesin

Cocuk kendi gelmek isterse ne olacak ozaman

2 Beğeni

Yani şöyle okuduğum kadarıyla zorunlu zamanlar hariç yani tercihe bağlı olan sadece

2 Beğeni