Canım sıkılıyor

Bu gün 5. Ayıma girdim sürekli evde oturmak beni bıktırdı aslında pek gidecek kimsem de yok Ailem Siirt’te eşim haftanın 6 günü çalışıyor evimiz köye yakın dolmuş duraği o kadar uzak ki birde bayır çıkmam gerekiyor ki çarşıya gitmem için ayh daralirum da :woozy_face:

1 Beğeni

Evet bende daralıyorum bazen ama yürüyüş yapmak çok iyi geliyor şifresi alıyor güzel hareketlı müzikler aç yürü mutlu edici meyveler yiyebilirsin mesela muz gibi kafanı sürekli bir şeyle yormak gerekiyor tatlı hamiş yoksa can çok sıkılıyor

1 Beğeni

Ben de canım sıkılsın çok istiyorum :smiley: boyle diyince annemi hatırladım her canım sıkıldı dediğimde benim canımın sıkılmaya hiç vakti olmuyor derdi :smiley::smiley: anneannem de sıkı can iyidir derdi :smiley:

1 Beğeni

:smile: galiba eşim geç geldiği için hiç bir şey için acele etmiyorum yemek iş vs ama gelmesine yakında hiç durmuyororum

Ay canım 17 aylık bir kızım var hiç onunla yürüş yapmak güzel değil yoruyor beni hamilelik gerginliğide eklenince deliriyorum o yüzden eşim olmadan onu yapamıyorum :melting_face:

Evde çok canım sıkılıyoooooooo diye balkondan bağıran bi abi vardı korona dönemi​:sunglasses::rofl::rofl: