Canım sıkılıyo😕

Ya neden hamilelikte böyle oluyo insan canım sıkılıyo dertleşmek istiyorum

Dogurunca sıkılmaya zamanın olmayacak sabret :joy:

3 Beğeni

:sweat_smile:oy oy daha kaç ay var o zamana kadar can sıkıntısından patlıycam

Kız orda kurs falan yokmu birşeylere oyalan :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Gün gelecek ne Zaman doğdu bu diyeceksin gün gelecek büyümüşte bana laf yetiştiriyor diyeceksin ve en önemlisi gün gelecek keşke içimde kalsaydı diyeceksin :joy:

4 Beğeni

Eşim beni yalnız bir yere bırakmıyo ki sanki beni yiycekler gezmek istiyorum diyince hemen hazırlan diyo kendisi gezdiriyo :joy:

Duygulandım ya annem bana sinirlenince neler neler söylüyodu büyümüş hanımefendi falan şimdi o günleri bizde mi yaşıycaz :face_holding_back_tears:

Tabii.. artık anne olunca anlarsın sözünü yaşama vakti :innocent:

2 Beğeni

Annem bana hep diyo çocuklarında senin gibi olsun o zaman görücem seni şimdi de :sweat_smile:dua ediyorum uslu sakin çocuk olsun yoksa naparım ben

Bakıda yaşayırsan?

Yox bacı rayondayam Bakıda olmaq istəyərdim burda güvəniləcək həkim çox elə yoxdu hərəsi birşey deyir ilk dəfə sabah gedəcəm ultrasona görüm hələ nə deyəcəklər inşAllah yaxşı olar həyəcanlıyam

hansi rayondu?:heart_eyes:

1 Beğeni

Bende çok yemek seçen bir çocukmusum bizimkiler başına gelsin de neler çektik gör derlerdi. Büyük oglsn seçici değil ama küçük oğlan beni çok zorlayacak gibi duruyor

1 Beğeni

Qazaxdayam bacı bidənədə tanış yoxdu hamilələrdən falan heç olmasa qonağ gəlib gedəm söhbət edəm can sıxıntım keçə anca belə sosialdan

Yemek konusunda herşey yerim​:joy: ama böyle oynamak biryerlere gitmek aksiyon yaşamak için can atıyodum çocukta benim gibi olmasın sakin olsun istiyorum annem benden neler çekti

instagramin varsa ordan danişaq (amma hamiıle deyilem kimyəvi hamiləlik oldu) belə xəstəxanada falan işləmişəm məlumatim çoxdu tibb baximindan

1 Beğeni

İnstagram həyat yoldaşım qoymur əslinə qalsa nəyi qoyurki :joy:ama belə vatsapdan danışa bilərik sən hansı rayondansan bacı?

Mən Xaricdə yaşayıram 2ildi artiq əvvəldə bakıd yaşamışam

Xaricdə harada? Birdəki bu hamiləlik barədə məlumatın çoxdusa bəzi şeyləri səndən soruşa bilərəm bacı?

İngiltərədə

mənimdə məlumatim işlədiyim vaxtlarda xəstəxanadan qalanı isə burda chatgbt falan mütəxəsis oldum​:smiley:

1 Beğeni