Canım deli gibi .... çekiyor

Bende 2. Ayımda 15 tane duble yemiştim zararlı olduğunu sonradan öğrendim şu aralar canım aşırı şekilde istiyor ama zararlı olduğu için yemiyorum

1 Beğeni

Canım valla ben yiyordum yani

Aşırıya kaçmadan yiyin ya örneğin sucuk yasak dedi mangalda yaptım yedim :joy:

Yenmemesi gerekiyor ama benim de en sevdiğim şeydir :heart_eyes_cat:

3 Beğeni

Erikkkkk :cry:

1 Beğeni

@Didem.Nursema Off benimde öyle herşeye tuz döküp yiyesim geliyor elma armut ayva hepsini tuzlayıp yedim doymuyorum bide :rofl::rofl::rofl::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Valla canım uzun süredir rakı istiyor :smiling_face_with_tear:

Çok yemeyin sizi şişirir

Bende aşure istiyorum ama bı turlu bulamiyirum evi taşındıktan sonra ablama yaptircam artık

Üzüm çekiyordu pazari alt üst ettim eve gelene kadar yedim :joy::joy::joy::joy:eşimde bana kızıyor mevsimsiz aserme diye kusura bakma aserecegim.iste dedim :joy::joy::joy::joy:

Karpuz ve kiraz :yum: kiraz rüyalarıma giriyor

Canım deli gibi patates cipsi çekiyor ama zararlı doğumdan sonra hapur hupur yicem :sweat_smile::sweat_smile::drooling_face:

Tavuklu pirinç pilavı. Durmadan bunu istiyor canım gece gündüz yemem lazım sanki

Birazcık geç olacak ama rezeneli jelibonlar var tadı aynı rakı gibi kokusu da belki bir nebze hafifletir :joy::joy:

Benim canım Eşki şeyler istiyor sürekli erik çağla limonun kesindisi. Erik şuan yok sms bende bastirsin diye limon yiyorum tuzlayıp

Aaaaa bakayım. Hiçbir şey için geç değildir hahaha

Hahah, ya da rezeneli herhangi bir şey olur gibi ama araştır ben hiç bakmadım gebelikte kullanılır mı diye :joy::joy::joy:

Ben doğurdum zaten kuşum sorun yok hahah

Cevap verene kadar doğurmuşsun bile dhdhdhddh hahahahaha kaç aylık oldu peki bebiş

Eylül’de doğurdum :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: 5 aylık oldu teyzesi. Ellerinden öper :face_with_hand_over_mouth:

5 Beğeni