Çok bunalıyorum 24 haftalık hamileyim nerdeyse bir aydır doğumdan sonra neler olcak onu düşünüyorum geçen gün görümcem bizde ilk banyoyu babaanneler yaptırıyor dedi bende kimsenin gönlünü kıramam ikiside bulunsun dedim eşim çocuk doğunca benim annemde yanında kalsın dışta kalmasını istemiyorum dedi ama annemin yanında kendimi daha rahat hissederim kalmak isteyen kalsın dedim bende ne diyeyim ismini kulağına kim okuyacak muhabbeti var bir de babama desem kayinpeder darilcak kayinpedere desem babam darilcak ve kayınpederinin hakkıyla yapabileceğini düşünmüyorum doğumdan önce eşim görümcemi çağırdı yardım etsin diye annemle konuştum bu konuları biz seni sıkmıyoruz onlar sıkıyor yüz verme vs dedi o da çok olumsuz konuşuyor bunaldım iyice
En önemlisi bebegin ve senin saglikli olman. Bunlari dusunmek icin daha cok erken. Once dogumun olsun sonra bunlara kafa yor. Bebek iyi olunca hersey unutuluyor emin ol.
@Beyz ikiside okusun kulağına ezanı ,boşver kayinpederinde okumuş olsun ama babanın okumasını istiyorsan önce ona okut sonra diğerine söyleme okuttugunu banyo meselesine gelince ilk banyosu babaanne ve anneanneden diyip ikisi birlikte etsin zaten çok kısa suruyo inan canını sıkmaya değmez doğumdan sonra yanında ikiside kalirsa biri daha çok seninle ve çocukla ilgilenir diğeri ev yemek faln bunlarada ihtiyaç oluyo yarım elma gönül alma gibi aradan çıkarırsın canını sıkma
Olacaklarin onune gecilmjyor. Biz kadinlar cok ince dusundugumuz icin gerilip stres oluyoruz ama maalesef olan oluyor. Benim ilk dogumumda kayinvalidem sonra gelecekti annem vardi cunku ne olduysa geldi emrivaki oldu bana. Neyse kadin hersey e tripleniyor. Gidecegi son gun cocugun altini sen yika demedim diye küs gbi gitti falan . Hele beni hastanede fitil etti vsvs . Olack oluyor illaki. Hele aileler girince isin icine daha zor. Gurbetteyiz bide yani yakin olsak neler olur. Simdi ikincide esim refakatci kalacak kaynanam kizima bakacak vs. Ben simdiden onu dusunuyorum nasil olacak vs diye uykularim kaciyor
O kadar haklısın ki ama inan elimde değil meditasyona falan başlıcam yakında
Evet karışan eden o kadar çok olacak ki her şeyi düşünüyor insan istediğim gibi yetiştirmem.diye korkuyor
Ay gizli saklı da bir şey yapamam ben isim mevzusunu kayınvalidem de ev işi yapar mı bilmem gelince oturup kalmaz inşallah
Ufak şeyler bile mide bulandırıyor işte
Canım icini ferah tut eşinle konuşunca bunlar aşılacak problemler bende hamileyim ve yaşadıklarım o kadar ağır ki eşim siddet uyguladı bildigin tekme tokat ve esim evde yokken esyalarimi topalayip anneme geldim kayinvalidem ne var bunda sopayla mı dövdü dedi ve esim bir kez dahi aramadı görümcem aramadı sormadı
Gecmis olsun. Bazi insalar icin siddet hala normallestirilmiş bisey . Asla normalolarakkabul etmeyin bunu
Suanda bosanmayi dusunuyorum
Hakkinizda hayirlisi olsun
Cok gecmis olsun ne olursa olsun siddet kabul edilemez.tabi ki kendin bilirsin ama bosanmayi dusunmeyip direk dava acsan hakkinda hayirlisi olur gibi geldi bana esin pismanlik gostermemis belli ki kayinvaliden asiri cahil bir kadin ve oglunu doldurduguna da eminim ee esin de zaten doldurulmaya meyilli demekki yani bosanmak senin icin hayirli olur gibi
Çok doğru bir karar yoksa ilerde daha ağırlarını görürsünüz
Gecmıs olsun Boyle bısey soylemek ıstemezdım hamılesın sonucta ama bence kararının arkasında ol ve bence ıyı bir karar vermıssın
Bence bu kadar evhamlanma çünkü o çocuk tablet de izlicek abur cubur da yiyecek bunun önüne evde tek de olsan gecemiceksin ilk gebelik galiba senin
Şu an sadece gebeliğinin tadını çıkarmalısın bebeğine odaklanmalısın sen strese girersen bebeğinde etkilenir herşeyi çok düşünme akışına bırak doğumdan sonra herşey halledilir