Bikaç gündür evde çok sıkılıyorum kızlar dışarıda yürüyüş yapmak bi yerlerde oturmak istiyorum kapalı alan fobim mi tuttu ne?
eşim de soğuk diye evde otur diyor ne yapsam sıkılıyorum çok hevesle başladığım bişeyden bile hemen sıkılıyorum niye böyle ya aranızda böyle olan var mı?
Aynı benim gibisin canm çok canm sıkılıyor bunaldım resmen kafayı yicem yürüyüşte etmek istiyorum ama doymuyorum yorulduğum içinde mecburum eve dönmeye sonra sancı başlıyo
bilmiyorum ne yapacağımı örgüye başlıycam az kalsın
Bu anlarinizin tadını çıkarın sıkıldım demeyin aman aman ![]()
ben de öyleydim…
Valla bende çok çabuk yoruluyorum annem bugün dedi kızım şimdi böyleysen bebek 7-8 aylık olunca iyice zorlanırsın ben örgüye bile başladım onu da sıkıldım attım![]()
Niye kız?![]()
şimdiden sıkıntı içine girdik hele o bi yerlere tutunup kalkma meselesi başlıycak şimdinin tadını çıkaralım 2 ci trimester kolay geçiyo diyolar hemde enerjik inşAllah bakalım hayırlısı
Valla çok şükür benim hamileliğim güzel geçti çok zorlanmadım sadece duygularım çok karmaşık herkese patlayasım geliyor bazen![]()
En çokta sinir krizi geçiriyorum birden de ağlıyorum yani ortada bi sebepte yok ama kendi kendime duygusallaşıyom 1 saat falan öyle sonra yine duygu karışıklığı yaşıyorum hemen sinirleniyom
Bende öyleyim kendi kendime sinirlenip kendi kendime ağlıyorum sonra durduk yere niye ağlıyorum diyip sinirleniyorum eşim uykunda bile duvara yumruk atıp yeter ya diye bağırdın diyordu![]()
Valla bi ara bende herkese patlıyordum ama sonra fark ettimki herkes idare etmekten usanmış,sonuçta herkesinde bi sabrı var en cokta eşim, annemde uyardı fazla Naz aşık usandırır dedi kendime geldim:))
Valla bizimkiler de uyarıyor ama ben duygularıma hiç hakim olamıyorum sadece arada kontrol altına alabiliyorum alamadığım zamanlar da sonra özür diliyorum ben gebeyem ya diyorum ortalık sakinleşiyor![]()
Naz değil benimki sinir kavga ediyom sonra gidip sarılıyorum
duygusallığım tutuyor çok garip anlamıyorum diğerlerinede sinirleniyorum ama susuyom çünki böyle herkese oatlarsam kendim içinde bebiş içinde iyi olmaz stress sinir heyecanda iyi değil