6 aylık falandım her halde 39 tane midye yedim 37+1 deyim çok şükür görünür bir sorunum yok. Bu zamana kadar imkanımın el verdiği her testi yaptırdım temiz çıktı, beslenmeme %70 dikkat ettim bunun dışında diyebilirim. Azarlar gibi yapılan yorumlar da komik. Midye zararlı evet bnce de bir daha yemeyin zaten bnde yiyin diye teşvik amaçlı yazmadım, yaptığımın doğru olduğunu söylemek için de yazmadım zaten yanlış. sadece kafaya takmak daha zarar verici bir şey benim nazarımda. Yani 8 tanenin vicdan azabını çekmeyin ama canınız çekse de sabredin:) doğumdan sonraya midye siparişi oluşturdum bile bnde çok temiz yapan tanıdıklarımız var Allah’tan kocamın mardinli olması sayesinde
Canım midyenin temizi yokk. Midyr bu Allah haram etmiş . Tabi senin kararın ama bilimsel açıdan bakarsan bu hayvan deniz temizliyor. Adet görüyor. Ve haberlerde bile çıktı deniz temizlediği için cam parçaları çıkmış içinden. Bukadar zararlı mikrop birşeui neden yiyorsun. Miğdeye girdiği için direk işleniyor vucudunda. Tüm zararlarıyla. Birde hamileyken yemekk ??? İçindeki civa oranıı ??? Ben söylüyimde tabikidw herkezin kendi sağlığı. Tabikide kimseye karışamam
Midyeye bayılıyoruuum . Neyse ki bu süreçte canım hiç çekmedi doğumdan sonra şöyle booolca yemeyi düşünüyorum bu arada kimyonda zararlı yazılmış yukarıda, ama kimyon neden zararlı? ilk kez duydum, ben çok severim çok da tüketirim hatta emzirme döneminde de bolca tüketilmesi tavsiye ediliyor gazı alıyormuş
Midye temiz demedim, tanıdıklarımız temiz yapıyorlar dedim. İzmir de her köşe başı midyeci neredeyse fakat emin ol temizi pisi var çünkü denizden çıktığı halinin de çok iyi temizlenmesi gerekiyor ve külfetli, Sağlıksız bir yiyecek orası başka. Ama yiyen de en azından temizini yemek istiyor. Ama gebeyken falan kimse yemesin zaten ben 5 ay 1 lokma yemek yiyemedim kusmaktan 8 kilo vermiştim hep serumlarla geldim o gune sonra da gözümün önüne koyulunca yemiş oldum dayanamayıp zaten kimse feyz almasın en azından hamileyken de kimse yemesin tabi ki
Yazılanların bir kısmını okudum. Yani ben aşerdim/uzgundum diye bira ictim diye yazanları gördüm. Yaptıysanız paylaşmayın bence. Paylaşırsanız da tepkilere hazır olun anneler çok hassas bu konuda. Nitekim bende aynı şekildeyim. Ama size yeterince yuklenmisler o yüzden ben birşey yazmayacağım İnsan evladını gözünden sakınır sizde ilk kez anne olacaksınız sanırım. Çocuğunuzu kucağınıza alınca onların neden böyle tepki verdiğini daha iyi anlayacaksınız. Ben şuan eşim başka odada sigara içip geliyor kokusunu yine de ben alıyorum diye çok büyük tepkiler veriyorum. Çünkü gerçekten zararlı yeterince zararlı etken içerisindeyiz neyden kaçabilirsek okadar iyidir modunda yaşamak zorundayız maalesef. Siz siz olun çiğ yumurta bile yemeyin olur mu hem size hem bebisinize çok büyük zararları var biraz araştırırsanız fikir sahibi olabilirsiniz. Sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu
Ohh ne güzel sağlıklı olmanızda çok güzel çok şükür bende çok guvendigimiz hijyenik ve taze yapan yerde yemiştim zaten normal zamanda olsa 1 tepsi bile yerim
Rahim kaslarını gevşetip erken doğum ve düşüğe sebep oluyormuş sanırsam midye yedim evet ama canımın çekmesi maalesef geçmedi oyuzden o tatda olan pilav üstü kimyon karabiber limon koyuıp yiyorum ama insanda korktum haliyle
Evet uzgundum bira içtim canım rakı cekiyor diyenleri bende gördüm ama neye dikkat edip etmemem gerektiğini biliyorum ama ben buraya ogun böyle şöyle oldu diyip duygusal bişey yazıp o yüzden yedim deseydim ki bagzilari ah vah diycekti yeterince yüklenmiş ler ben bişey yazmayacağım derken burda kimse kimseye yukselmekti sert çıkmak eleştirmek vs hakki olduğunu düşünmüyorum ki günlük yaşantimi bilemediğimiz için eleştirmekte yanlış olur değil mii emin olun benim özel hayatını yaşantimi bilmiyorsunuz ilk kez anne olucam ama annelik ne demek çok iyi biliyorum bu konuda da kimsenin laf etmeye hakkı yok kimsenin hayatını bilmeden yazdığı 3-5 satırla alaycı ve saçma bir üslupla yüklenmiş ler vs vs demekse yanlis bişey
Ben kimseye saçma ve alaycı bir üslupla konuşmadım. Sizi biraz rahatlatıp tebessüm ettirebilmek için yazdım ama sizin alginizda epeyce sorun varmis anlaşılan. Neyse niyetinize göre algilamaya devam edin. Size kolay gelsin.
Algılarım gayet açık ki yazdıklarınız da tebessüm edilecek bişey yazmiyor
Hanfendi gayet kibarca konuşmuş bence sanırım siz biraz hormonlardan alındınız
Rüyalarıma girdiniz kizlar yazmadan duramicam sabaha kadar ölü balıklar canlaniyordu tam yiyecektik bı bakıyorum hepsi balon gibi olmuş şişip şişip patlayıp zehirli gazlar çıkarıyordu evi zor terkettim üzmeyin birbirinizi her canımızın cektigini yapamıyoruz inşallah doğumdan sonra hepsi sağlıkla gelsin bebisleriniz biraz konu dağılsın bı daha da ruyama girmesin çok korktum yaa
Ayy Allah korusun bagzi rüyalar gerçekten korkunç olabiliyor kusura bakma valla sende ruyana gircek kadar etkilenmişsin