Kizlar merhaba cok alakasiz ama ben dogum yapicam ve bi cok camasir yikiyorum fakat makinem eskisi gibi deterjan kokmuyor camasirlari ne yapmam lazim guzel kokmasi icinn :((((
Makinanızda tambur temizliği yapın içindeki lastiğide karbonatlı suyla güzelce silin çamaşırlara yumoşu sonrasan ekleyin ve çamaşırları makinadan çok bekletmeden çıkartın
Tambur temizligi nasil yapacagim?
Makinanızda tambur seçeneği yok mu benim makinamda var hangi marka?
Tamburun içine çamaşıt sodası koyun 1-2 yemek kaşığı kadar hatta karbonat da koyabilirsin ikisini aynı anda 1 dilim de limon at içine. Deterjan gözüne de 1 çay bardağı beyaz sirke koy makinanı en yüksek derecede boş bir şekilde çalıştır canım. Ben böyle yapıyorum 2 aya bir mis gibi oluyor
Çamaşırların güzel kokması için de. Çamaşırlar yıkandıktan sonra tekrardan durulamaya getir programı ve sadece yumuşatıcı koyabilirsin
Bende ilk aldığımda öyleydi . Yumuşatıcı kokmuyordu meğer ayarlarında doz ayarı düşük kalmış yuksrllttım hemen oldu . Benım Samsung tabı .
Bazı makinelerde kazan twmizleme olarak geçer
Kazan temizleme yapın o program yoksa yüksek derecede boş çalıştırın deterjan gözünü temizleyin makinenin içini silin belki de deterjandan kaynaklıdır değiştirin
Nasil yükselttiniz benjm de altus
Altus arcelik
Canım çamaşır makinesi temizleyiciler var ondan kullanabilirsin, bir de hep aynı deterjan ve yumuşatıcıyı mı kullanıyorsun, toz deterjan kullanıyorsan büyük boy aldığında zamanla deterjan deforme de oluyor
Nette kazan temizleme var diyor yoksada eğer marketlerde var temizleme sıvı şeklinde onh deterjan gözüne koyuyorsunuz sonra en yüksek derecede makinanızı çalıştırın boş olucak içi deterjan gözünüde çıkartıp temizleyin birde lastiklerin içinide güzelce silin mis gibi kokuyor sonra
Bende ilk çok koksun diye fazla koyardım meğerse max yazısını geçince ilk suyu aldıgında boşalıyomuş o yüzden dikkat et cok koyma
Makınanın ayarlarından benim dijital . Ayarlardan yukselttım
Deterjanla yumuşatıcıyı aynı anda alıyodur. Birlilte koyma. Deterjanını koy. Sonra makina bitmesine 1 saat kala yumuşatıcını koy