Kızlar yaa size bir şey soracağım. Bugün çamaşır sererken fark ettim de kızımın birkaç tane açık renkli kıyafetinde yer yer siyah lekeler gördüm. Beyaz kıyafetler yani, rengi çıkacak başka renkli bir şey de koymadım. Çamaşır makinem siyah leke bırakmış sanki. Böyle bir durum yaşayan var mı, nedir bu sorun ? Nasıl çözüm bulabilirim
Ben bu sorunu hiç yaşamadım. Benim de çamaşır makinemle sorunlarım var
Birkaç kere hata verdiğinde ben tamir ettim, elimden gelir o işler. Şimdi de bu sorun çıktı başıma. Bir takip edeceğim bakalım, böyle leke atmaya devam ederse servis çağırırım artık. Beni aşar bu durum
Vaoov çok beceriklisiniz. Benim makine bazen sıkmıyor. Sıkma programına ayarlıyorum canı isterse sıkıyor.
Tıkanıklık var mı diye en aşağıdaki kapağıni da açtık sizin bir öneriniz olur mu
O en aşağıdaki açtığınız kapağın içinde pervane var oraya bakın saç, ip vs dolanmış mı diye. Orası da temizse makinenin arkasındaki tahliye borusunu temizleyin bir Usta gibi hissettim kendimi
Babam biz kızlarına evlenmeden önce herşeyi öğretti sağolsun, şimdi işime yarıyor
Eşimle beraber seni yürekten alkışladık.
Ben, elinden her iş gelen eş seçtim ama çok kaygısız
Ben de izleyip öğrenmeye çalışıyorum ama belli etmiyorum.
Eşim de öğretmeyi cok seviyor
@Cansu Yaa çok mutlu ettin beni yorumunla Benim eşimin de elinden her iş geliyor ama eşim biraz ‘Yarın hallederiz’ diyen tiplerden olunca iş başa düşüyor
Amaann elimin altında YouTube var nasılsa, hiçbir şey bilmesem de açıp izleyip yaparım
Aman sen belli etme, sonra tüm işler sana kalır
Bende 2.30 saatte yıkıyorum bazen çıkartıyorum bakıyorum hiç güzel yıkamamis daha 6 aylık makien yaa niye acaba
Makine temizleme suyu aldınız mı
Ben bazen marketten alıp döküp boş çalıştırıyorum.
Siz de deneyin isterseniz @NURAN @afrikanın_gelini54
@Cansu Geçen yıl alıp kullanmıştım, şimdi yine alıp bir deneyeceğim bakalım
Hayır denemedim denerim
Bende siyah deyilde sarı veriyor ya konuda actım