Çamaşır makinesi sıvı deterjan aparatı

Kendisinde oluyor diye biliyorum sıvı deterjan için aparat. benimkinde var bu da annemin ki.

2 Beğeni

Bende de varmış bu aparat, şimdi açınca fark ettim ama bu işe yaradığını bilmiyordum :grin::joy:

3 Beğeni

Bende Bi fenomenin paylaşımında görmüştüm :smile: benimde haberim yoktu​:smile:

2 Beğeni

Benim hazne içeriği böyle. Yanda duran aparat kutudaydi ben yedek sanıp hiç bakmamıştım meğer sıvı deterjan aparatıymış. Bir senedir boşa akıyormuş deterjanım onu da geçtim bir senedir çamaşırlar temizlenmiyor mu diye düşünmekten sinirlerim biraz bozuldu :smiling_face_with_tear::joy::joy: @Cansu siz yazmasaniz asla fark etmezdim gerçekten teşekkür ederim . @Betuesk ben renklilerde sıvı beyazlarda toz kullanıyorum. Her beyaz attigimda bu aparatı çıkarmam mi gerekiyor acaba

2 Beğeni

@NURAN

Bunu da sizin için çektim sıvı deterajan kullanmanız gerekirse ordaki aparatı cekmeniz gerekiyormuş sanırım sıvı deterjan hemen boşa akıp gitmesin diye. :smiling_face:

2 Beğeni

Ben renklileri genelde 40 da yıkıyorum leke vs olmadığı sürece. Beyazları yüksekte yıkıyorum bu yüzden sıvıyı genelde renkli ve silahlarda kullanıyorum.
Toz kullanınca çıkarıyorum ben aparatı, sıvı kullanırken geri takıyorum. Beyazlar siyah vw renkliler kadar çıkmıyor zaten bizde bu yüzden sorun olmuyor :smiling_face:

2 Beğeni

Sohbet kısmı sanırım bakımda oraya giremedim. Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: Bizde de öyle sizinle birebir aynı şekilde yıkıyorum hatta beni anlattınız sanki :joy: tek fark ben aparatı kullanmiyormusum şimdiye kadar, öğrenmiş oldum yarın hemen çamaşır yıkamak istiyorum :joy:

1 Beğeni

Tüm dolabı indirip yıkıyormuşsunuz bir de :rofl: Ben bir şeye kafamı çok takınca rüyalarıma giriyor direk :sweat_smile:
Aaa bakımda mı sohbet kısmı ? Ben de dün uygulama güncellenmedi bir türlü, eski mesajlar yeni gelmiş gibi gösterdi. Bildirimler gözükmedi falan. Yenilikler mi geliyor yoksaaa :heart_eyes: @Cansu

2 Beğeni

@İlknur Ayy çok teşekkür ederim, bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladığımda iyi olacak bu bilgi :smiling_face_with_three_hearts::star_struck::cherry_blossom::pray:

2 Beğeni

Sohbet iç detay yeniliğini bilmiyorum ama uygulamaya yeni yenilikler geliyor :smiling_face_with_three_hearts:
Bir öneriniz olursa söylemekten çekinmeyin :innocent: