Kızlar 3 ayım birtitecrk bugün iki odanın camını sildim bişey olur mu sizce
Hiç bir şey olmaz canım ben 2 hafta da bir siliyorum balkonum da camlı ve camlarıda boydan hiç bir şey olmadı çok şükür
İçimi rahatlattınız Allah razı olsun
Sizden de Allah razı olsun
Bu yaşam enerjisini nerden buluyorsunuz Allah aşkına iki haftaya bir cam silmek nedir ya cam bi yaz temizliğinde bir kış temizliğinde silinir. Bir de bayramlarda tamam
Bu benim alışkanlığım seviyorum temizliği yağmur yağıyor çamur oluyor içeri aydinlanmiyor basil yapmayayim
Tabii ki kişisel bir şey ya. Ben takılıyorum
Ay maşallah size valla ben çok eriniyorum cam silmeye
Ben taşınırken sildim yeter ahshah şaka bir yana leyluş temizlik aşkını Anadolu yakasına taşımak istersen beklerim @Leyla1991
Ah keşke bu taraftan oraya gelmek çok isterim bacım ( tatlım )
Bana bulaşık ve ütü verme onların dışında bütün işleri yaparım tatlım
Çok aşırı ve sürekli uzanma, bir şey olmaz
Ellerine sağlık
Maşallah maşallah
Koreye davet etsem
Saka bi yana camasir bulasik banyo temizliginden haric yapamiyorum yapmaya korkuyorum ilk gebelik odum patliyor bi yandan basak burcuyum yapamamak ayri stres yapiyor evi ya esim supurur ya da kardesim Allah razi olsun onlardan cam silmem biraz zor cunku korede camlar surgulu ve 2 3 kat bacilar burda kimse kolay kolay cam silmez 3 ayim dolsun yavas yavas yapayim diye bekliyorum normalde kis temizligi yapacaktim hamile kaldim
Aileni de mi Kore’ye götürdün kız
Oyle bir imkan olsa kore vize konusunda sert baya.kardesim var sadece o da okul icin burda