Çam sakurada yeni Sezaryan doğum yapan var mı?

Merhaba arkadaşlar 3. Doğumum olacak ilk ikisi ini özelde yaptım. Bu doğumu mu özelde mi, çanakkale Sakura da mı yapsam kararsız kaldım. Bazı kötü yorumlar beni çok etkiledi. Yeni doğum yapanların fikrini almak isterim

Merhaba benim yegenım temmuzda yaptı refakatçi bendim eğer işinize yararsa sorabilirsiniz aklınızda olanları

Sezeryan olanlara tek kişi oda veriyorlar mikrop kapmasın diye duydum doğrumu acaba. Birde hem lileri doktorları nasıl ilgili mi?

Evet sezeryan oldu yegenım ve tek kişilik odadaydık ama nedenınin bu olduğunu bılmıyordum bak diğer odalar da ıkı kısılık ortada perde var paravan hastane çok hijyenik açıkçası tertemızdı her yer bebeklerle çok güzel ılgilniyorlar anneylede refakatçileri de güzel çalıştırıyorlar :joy: ayrıca 48 saat minimum kalış surenız bızım bebek çok hafıf yok denılcek kadar az bı sarılık vardı 3.gün de tutular

Yengeniz memnun kaldı mı ameliyattan hangi doktor ameliyat etti acaba. Çevremde memnun olan arkadaşlarım var ama 5 sene olmuş onlar doğum yapalı. İnternetten araştırınca da kötü yorum çok okudım o yüzden tereddüt ediyorum

Sizin için sordum Başakşehir çam Sakura değil mi Çanakkale falan yazılmış ilk gonderınızde yanlış olmasın gercı Çanakkale’de Sakura evleri var sadece :joy:haber gelsın hemen yazacağım doktoru bende hamıleyım şuan medipol megaya gıdıyorum açıkçası çam sakuraya ama perınatolojıye gıdecegım 2li taramanın ultrasonu için sadece

:rofl::rofl: hiç dikkat etmemişim yanlış yazmışım​:smiling_face::smiling_face: cumartesi bende gittim medipole sema hanıma memnun kaldım aslında karar vermiştim medipol de yapacaktım çam sakurada doğum yapan arkadaşlarım aklımı karıştırdı

Sema Yılmaz hocaya gıden sızdınız degıl mı 65bın doğum ücreti sanırım medipolde

Evet bendim :slightly_smiling_face: evet fiyatı 65 bin ama tabi ben doğum yapana kadar zam gelir yılbaşı geliyor malum

Diğer 2 doğumunu tem hospital de yapmıştım çok memnun kalmıştım. Bunda da şehir hastanesi ilgilenmez korkusu var. Doktor,hemşire davranışı çok önemli.

Hemşireler Allah var baya ilgilendıler onunda 3.dogumdu ilk ikisi şafakta olmustu diyorkı Mehmet Muhammed gibi bişeydi adı ama poliklinik muayenelerımde başka birine gıdıyordum doğuma o aldı diyor

Sizin doğum ne zaman sağlıkla kucağınıza alın ınsallah

Benim de 3. Olacak. Medipoldaki doktora göre şubat 20 gibi çam sakuradakani göre mart başı. İnternette de çok kötü yorumlar var tabi bence beklentiye görede değişe bilir. Özel hastanedelerden bile memnun olmayan çok ama işte bi devlet hastanesi olınca insan daha tereddüt de kalıyor.

Doğru haklısınız şahsen bende medipolde yapacağım yada memlekette

Bende büyük ihtimal medipol de yapacağım riske almak isyemiyorum stajerler giriyormuş hep doğum lara. Çok kesi atıp dikişi iyi olmayan yorumlarda okudım iyice korktum​:sweat_smile:

İçinize rahatça sinecek hangısı ise onu yapın