Çam sakura doktoru

Merhaba değerli anne adayları, Çam sakura şehir hastahanesi nde Mustafa Önder doktora giden var mı. Var ise bilgi verirseniz sevinirim

Bende çamsakurada dogum yaptım ama ben peritanoloji bölümündeki doktorlara gidiyordum çok iyiydi doktorları hastane cok temiz ve ilgililer hemşireler güler yüzlü ama kadın doğum doktorlarını bilmiyorum ama hastane çok iyi

Teşekkür ederim cevap için perinatolojiye son haftanıza kadar gittiniz mi bir de ne gibi farklılık var ben sadece detaylı ultrason için gitmiştim perinstolojiye

Bende plasenta previa vardı peritanoloji bölümündeki doktorlara gittim sürekli ve her gittiğimde detaylıya girdim kadın doğum doktoru ben seni dogurtamam dedi peritanoloji bölümündeki doktorlara dogurttu beni sezeryanla mecbur

Çok çok geçmiş olsun. Allah çocuğunuzu size bağışlasın teşekkür ederim bilgiler için :heart:

Ben o hastaneye bayılıyorum bende güzel izlenim bıraktılar ilgi alaka güler yüz çok güzeldi ama bir eksiği var oda fazla bilgi vermiyorlar ama hepsi kendi dallarında çok iyiler doktorlar

Ben gecen hafta gittim o hastaneye baska bir doktora randevy almistim ama ne yazik ki randevu aldigimiz uzman doktorlar yerine asistanlari oturuyor ve hic memnun kalmadim

Peritanoloji bölümüne gittiniz evet bazılarında var ben asistanlardan çok doktora muayane oldum şansıma denk geldi

Bugün gittim tecrübeli bir dr bana histereskopi yaptı 3 cm polipim olduğunu söyledi gebelik düşündüğüm için beni intr kliniğine yönlendirdi polip kısırlığa sebep olduğu için onlar karar verecek alınıp alınmayacağına