Cam Duşakabin Temizliği

Kızlar merhaba

Cam duşakabin temizliğini nasıl yapıyorsunuz ?

Günlük silsem de buranın suları çok kireçli olduğu için kalan su damlacıkları kirece dönüşüyor ve sonradan o kireci temizlemek de zor oluyor. Bakımı çok zor gerçekten. Bugün mahvetti beni vallahi :woozy_face:

Bir yöntemi olan varsa yazabilir mi yaa ? :pray:

3 Beğeni

Ben her zaman camı temizlerken bebek bakım yağı var ya ondan da damlatıyorum.Zerre su lekeleri kalmıyor.:blush:

2 Beğeni

Beze mi damlatıyorsun canım ? @FidanUğur

Mavi güç varya onunla temizliyorum hiç su lekesi kalmıyor baya etkili bende yeni bu ay kullanmaya başladım memnun kaldım tavsiye ederim

2 Beğeni

Ben de mavi güç kullanıyorum da yine de kalıyor sanki :roll_eyes:

1 Beğeni

@NURAN Evet kurulama aşamasında damlatıyorum hiç leke bırakmıyor

3 Beğeni

Benimde en buyuk kabusum duşakabin temizliği,her duş aldiktan sonra mutlaka kurularim,haftada bir duş kabin temizleme spreyi ile temizlerim.Eski lekeler gidiyor.ama kurulamazsam sudan leke tutuyor her duştan sonra.

1 Beğeni

Bunu bana iyice anlatirmisin nasil yapdiğini,hamilelikde sicaklardan dolayi sık sık aliyoruz,her duştan sonra kurulamasam leke tutuyor.Temizlemek bu son aylarda cok zorlaşdi otur dur bacaklarim ağriyor.Nasil yapdiğini iyice anlatirmisin lutfen,yanlis bisey yaparim dahada berbat ederim birden​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

@FidanUğur Harikasın, deneyeceğim bunu :heart_eyes::star_struck::blush:

2 Beğeni

İnternette gordüm ama henüz denemedim.
Bulaşık makinesi parlatıcısı ile sildi gecti

1 Beğeni

Doktor bebekte, bebek yağı kullanmayın demişti.
Ben bunu bilmediğim için çoktan almış bulundum.
Ne yapsam diyordum sizin öneri çok iyi oldu.
Bende cam yok ama fayanslara sürsem olur mu

2 Beğeni

@Cansu Denemedim onu ama olur bence ya.Denemende fayda vardır belki.En azından parlak gözükecek.:sweat_smile::heart_eyes:

2 Beğeni

Salam. Ben faberlicden bir mahsul aldim hem soba icin hem de cam kabinleri guzel temizliyor

3 Beğeni

Aynen benim kullandiğimda sprey seklinde Faberlicden.

1 Beğeni

Hanımlar aman dikkat edelim bu spreyler yoğun kimyasal içeriyorlar kokuları da çok keskin hamilelikten önce bir keresinde camı açmadan temizlemeye çalıştım bayılıyordum aman aman dikkat edin :sweat_smile:

2 Beğeni

Su dasty cikarandan allah razi elimiz ayagimiz
Sizde varmis galiba simdi sari guc mu oyle
Bisey onun cam silme ilaci da var
Yada hic bisey bulamazsan sirkeyle sil
Agir kokuya ama

Ben oyle yapiyorum
Yada suyuma sey koyuyorum
Bulasik makinesi tableti
Firin tepsisini temizlerken koyuyurum.

2 Beğeni

Aynen menim kullandiğim spreyi maskesiz kullanmak mumkunsuz,gozleri yaşartiyor keskin kokusu​:persevere:

2 Beğeni

Ben once kopukluyorum katı köpük degil sulu kopukle.
Sonra suyla kopugu duruluyorum.

Sonrasında Kuru bir bezle kuruluyorum sapı çikmayan bez olması gerek ki camda tuy izi gibi seyler kalmasın arkadaşım.

Ben boyle yapıyordum.:smiling_face: @NURAN

1 Beğeni