Çalışan hamişlerden kahvaltı önerisi

Merhaba hanımlar sabah erken saatte işe gelip kahvaltı yapmak zorunda olanlar sabahkarı ne yiyorsunuz yumurta haşlayayım dedim simit poğaça yememk için çok zor yedim

2 Beğeni

Sandviç ekmeği alıp içine peynir, marul, domates vs koyabilirsiniz. Yumurtayı da akşam eve gelince yersiniz ya da o proteini başka bir besinden alırsınız :blush:

2 Beğeni

Çok teşekkürler :smiling_face:

Ben 5 buçukta kalkıp kahvaltı yapıyordum, sabah hazırlamaya zamanım olmadığı içni akşamdan kahvaltıda yiyeceklerimi bir kaba koyuyordum. Peynir, zeytin, domates/salatalık, yeşillik, ekmek, bir tane de meyve yiyordum. Hafta içi yumurta yemiyordum, hadta sonu kahvaltımda yumurta tüketiyordum.

Tabi bunlar ilk 3 aydan sonra olanlar, ilk üç ay evden buzdolabından her şeyden tiksindiğim için sürekli simit poğaça ile kahvaltı yapıyordum​:joy: sonra onlardan da tiksindim​:joy:

1 Beğeni

Ben tost yapardım işe giderken yolda yerdim yumurtayı da omlet yapıp tostun arasına koyardım

Ben haşlanmış yumurta yerdim kolay olurdu hem.

Tarhana tostu yapabilirsiniz. Hem sağlıklı hem yumurta yemiş oluyorsunuz.

2 YK toz tarhana, 1 yumurta, 1 YK zeytinyağını bir kâsede karıştır. Tost makinesine yağlı kâğıt koy, ardından bu karışımı yayvan şekilde yağlı kâğıda dök. Bir kaç dakika pişsin. Sonra içine peynir, zeytin, kaşar ne koymak istersen koy ve ikiye katla. Peynir eriyene kadar tekrar tost makinesine bas. Çok durmasın ama peynir akıp gider. Afiyet olsun bu kadar. Aşırı doyurucu oluyor.

3 Beğeni

Valla 2 gündür brnim canım hep poğça yemek istiyor ve yiyorumda evet elimden geldiğince sağlıklı yemeye çalışıyorum ama sana tavsiyrm yanına yumurta haşla al süt iç peynir kaşar falan ay ağzına gerekirse simitte ye ama yanında bunlar bulunabilir az da olsa yemeye çalış

2 Beğeni

Ennfes gözüküyoor ve şuann yapmak istiyorum ama halim yok :rofl:

1 Beğeni

Yunurtayı bende öğlen yemeye çalışıyorum bide öğlen yemeği var :sweat_smile: peynir hiç yiyesim gelmiyor simit alıyorum bayadır bende ya

1 Beğeni

Bunu duymuştum, tadı nasıl ? :heart_eyes::star_struck:

Valla ben beğendim ki tarhana sevmem​:drooling_face:

1 Beğeni