Kızlar 32 haftalık olduk raporumu aldim iş yerine verdim bundan sonrasi için sgk ya yada baska bir yere bildirmeme gerek var mi? para ne zaman yatıyor? Maaş hesabima mi yatacak yani ?
Muhasebeciniz onaylıyor raporunuzu sonra birde doğum yapınca hastane bir rapor veriyormuş onu da muhasebeye iletiyorsunuz. Birde e devlete girip sgk kısmına kullandığınız hesap numarasını yazıyorsunuz yazmazsanız ptt den gidip çekmek gerekiyormuş. Ödeme de aylık iki aylık ya da dört aylık şekilde yatıyormuş onu da muhasebeye söylüyorsunuz o şekilde seçiyormuş. Bildiğim detaylar bu şekilde
Doğum parası ne kadar
Kızlar bi sorum olacak benim kendi ofisim var yani Bağkur lu oluyorum bu doğum ücretini al ak için sgk olması şartmı yada babanın memur olması yeterli mi bunun hakkında detaylı bilgisi olan var mı
Benim bir tanıdığımın bağkurlu kendi sigortasını kendi ödüyor muhasebe eşliğinde. Doğum ücretini aldı.
Merhaba, raporunuzu 32. haftada doktordan ne diye talep ederek aldınız acaba?
Çalışmak istemiyorsanız çalışamaz raporu veriyor doktor
Direk çalışıyorum rapor almak istiyorum diyeceksiniz zaten hemen veriyorlar onuda is yerine veriyorsunuz muhasebe veya insan kaynaklarida onu sisteme giriyor ve analık izni raporu olarak çıkıyor
32.haftanın içinde olması yeterli değil mi? Bazı yerlerde 32+0da mutlaka alınması yazıyordu çünkü
Kızlar ben 14 haftalık hamileyim ve çalışıyorum doğum parası alabilmem için kaçını aya kadar çalışmam gerekiyor bilginiz var mı
32 haftaya kadar 32 istersen izne ayriliyorsun istersen 38 e kadar calisabilir raporu aliyorsun ben 32 de izne ayrilacagim
Kizlar bende yeni basladim işe bu hafta 18.haftamdayım 32. Haftaya kadar çalışsam bende alabilir miyim
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Alabilirsiniz diye biliyorum
90 gün yada 120 gün bi sgortan göÜküyor olması lazm alabilmen için ama 90 mı 120 mı onu bilemedim tam olarak internete doğum rapor parası alma şartları yazıp bakablrsiz
Bunun için detaylı bilgiyi nerden öğrenebilirim arkadaşınız nerden öğrendi acaba
170 i arayıp detayli bilgi alabilirsiniz
kızlar ben çalışan bir gebeyim.Doğum özelde de olabilir devlette de belli de değil. Doğumdan sonra süt parası doğum parası varsa başka ücretler için süreç nasıl işliyor nereye nasıl başvuru yapmak lazım?
Her ikisine de E devletten başvuru yapabilirsiniz
Doğum öncesi ve doğum sonrası rapor parası ne kdr biliyormusunuz ?