Kızlar selam uygulamaya göre 11 kasım çarşamba günü 32 haftalık olacağım kendimi iyi hissediyorum ve işimde çok yorucu değil sonrasına aktarmak için çalışmak istiyorum yalnız benim gittiğim doktor hep 2 gün geriden söylüyor yani 15 Kasımda 32 haftalık olarak gözüküyor olacağım büyük ihtimal ve ben öncesinde 4 gün izin almak istiyorum 32 den sonra alamayacağım için 11 kasım 14 kasım ara tatilde olduğu için oğlum için izin kullanmak zorundayım okul olmadığından.sorum şu ki sata göre mi verilecek bu rapor yoksa dediğim gibi doktor ultrasona göre mi veriyor eğer öyle olacaksa benim izin vs herşey karışacak gibi bilgisi olan var mı
Durumu doktoruna söylersen sat a göre verir canım
Teşekkür ederim benimde çok aklım karıştı araya izin vs girince
Benim 32.haftam 1 ekimde doluyodu ben 31+1 deyken doktora gitmiştim çarşamba günü doktor haftaya çarşamba gelmen gerek çalışır raporu vermem için dedi ama benim 32.haftam salı günü doluyodu ben yine de çarşamba gel dediği için çarşamba gittim. O günü 32.hafta olarak sayıp 37 ye kadar çalışır raporu verdiğinde 2 Ekim başlangıç 6 Kasım bitiş olarak görünüyordu. Yani doktorunuz raporu düzenlediği günü 32.hafta olarak baz aldığı anda o günden itibaren 32.haftada sayılmış oluyorsunuz. E devletten de kontrol ettim ama bi tarih yok benim sistemdeki raporumda sadece analık yazıyo ayrıntısına da çalışabilir izinler doğum sonrasına aktarılabilir gibi bişiler yazıyo
O zaman sata göre değil kendi ultrason cihazına göre vermiş oluyor sizede anladığım kadarıyla b Benimde bildiğim çarşamba 32 oluyorum ama 2 gün geriden geliyor doktorun dediği tarihler her zman
Bilmiyorum benimki ultrasonda bakınca 34+3 deyken kafası 36 diyo mesela ona göre bişi vermiyo bence raporu düzenlediği tarihe 32.haftanın ilk günü olarak işliyor sisteme o şekilde veriyo o zaman da çarşamba giderseniz çarşamba 32.haftanız olur cuma giderseniz cuma olur yani öyle düşündüm ben sormadım da hiç çünkü 1 kasımda tekrar gidip çalışamaz raporu alıcam 6 kasıma kadar uzatmak istemedim yani ekimi komple çalışayım yeter dedim
Anladım çok teşekkürler bilgilendirme için.Çok az kalmış sizin ne güzel
Öyle yani doktorla da konuşmuştum ben zaten 32 de çalışır raporu alırken ben mesela 2 hafta sonra yapamıyorum yoruldum desem gelsem çalışamaz raporu verebiliyor musunuz diye tabi veririm dedi onun rahatlığıyla devam ettim yani gerçi 5 6 gün daha çalışmak beni öldürmez ama misafirlerim gelcek artık ev temizliği çanta hazırlığı falan yapmamız lazım o yüzden izne ayrılmak daha iyi olcak
Bende son ana kadar çalışabileceğimi sanmıyorum aslında yorgunluktan değilde insan bazen bir gün bile tahammül edemiyor erken kalkmaya bende 35 36 da bırakmayı düşünüyorum en azından biraz dinlenirim psikolojik olarak kendimi 2.çocuğa hazırlarım diye evet birde çanta hazırlığı yıkaması ütülemesi var çok iş var
Yardımcınız olursa kolay aslında ama yoksa Allah kolaylık versin zor gerçekten. Hayırlısı olsun inşallah dayanma gücü versin rabbim istediğiniz planladığımız şeyleri yaşarsınız umarım
Annem gelecek ama çokta uzun süre kalamayacak amin hepimiz için inşallah
Üniversite hastanesi takipliyim randevu günüm 1 Ekim’de 32+6 olduğum güne denk geliyordu o günde aldım çalışabilir raporunu 30 Ekime kadar yani 37.hafta başına kadar yazdı doktor çalışamaz hale gelirsen randevusuz gelip rapor isteyebilirsin demişti ama zorda olsa idare ediyorum son günler zaten Allah kolaylık versin hepimize
Çok az kalmış sizinde birkaç gün gelip geçer hızlıca.Bende büyük ihtimal cuma giderim 2 hafta sonra artık ne yazarsa rapora 32 mi 32+2 mi bakıcam bakalım.Amin Allah yardımcımız olsun hepimizin
Bwnimki sat a gore verildi canim