Kızlar ben 15 haftalık hamileyim uzun süre ayakta kalamıyorum uzun süreden kastım saatler değil kahvaltı hazırlarken bile çok yoruluyorum bir anda gözüm kararıyor kalbim çarpıyor başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum o anda oturunca da bir anda çok fazla terliyorum tansiyon sorunu diye düşünüyorum şeker olsa açlıkla alakalı olurdu doktora gittiğimde anlatıcam ama kontrole daha çok var benzer durum yaşayanlar var mı aranızda
Halsizlik yorgunluk vs hep olacak ama ilk Aylar bu daha yoğun oluyor maalesef 7. Ayıma giricem halen öyleyim
24 haftaligim başından beri halsizim iş yaparken yoruluyom terliyom bide sıcaklardan tansiyonumda düşük
18 haftadayim bende oyle yorgunum birde sicaklar var halsizlikten bitik durumdayim
Tansiyonun düşüyor ve kansizliktan oluyor benimde ayni dedikleriniz oluyordu demir ilaci kullanmaya basladiktan sonra geçmişti
Bende 7.aya giricem geçen gün eşime yemek yerken yoruluyorum dedim oda gülüyor bana
ben artık nefes alamıyorum ileriki aylar nasıl olacak bilmiyorum yani böyle
19 haftalığım bende öyleyim markete gitmeye bile korkuyorum hemen yorulup başim dönüyo sokak ortasinda kalıyorum öyle
- Haftadayim magnezyum desteği almama rağmen bende öyleyim, eve supurge ve viledayı aynı anda yapamıyorum
Gerçekten kilo göbek çok zor bişeymiş Allah yardımcımız olsun
Amin inşallahhh
Selamlar çok geçmiş olsun. Doktorunuzla konusup genel tahlil yaptırın. Kesin bazı degerlerde düşüklük var. Kansızlık vb durumlar da bunu yapabiliyor. Bende mesela tsh değeri çok düşük çıkmıştı çarpıntım falan vardı. Doğuma gireceğim Pazartesi daha yeni duzeldim. Birde gıda takviyesi kullandım ben oda inanılmaz fayda etmişti. Size de tavsiye ederim doktorunuza danışıp alabilirsiniz zamanı gelince. Çünkü Bebek büyüdükçe kaniniza kadar herşeyi bitirecek. Depoları sağlam tutmakta fayda var. Özellikle kan deponuzu. Sabah aç karnına pekmez yemeyi ihmal etmeyin. Ben yapmadım sadece ilaç kullandım şimdi anemi teşhisi kondu doğum sonrası kana ihtiyac olacak dedi anestezi uzmanı.
Aynı durum benimdw öyle gözüm hemen kararıyor dışarı bile tek çıkamıyorum korkudan çünkü evden biraz uzaklaşırsam kalırım gelemem bu sıcakta ztn imkansiz ama evde de çok sıkılıyorum sürekli uzanmaktan is bile zar zor görüyorum 5 dk is 30 dk oturma resmen