Büyüyen beşik önerileri

Hangi beşikleri aldınız ve ya almayı düşünüyorsunuz? Ben büyüyen beşiklerden almayı düşünüyorum​:grinning:

1 Beğeni

Sakin alma buyuyen beşik ablam almişti hem yer çok tutuyor hemde okadarda iyi değil dedi.
Ben aslında normal beşik almayı dusunuyorum yer az tutan .tabiki tercih meselesi…
Ve Şunuda ekleyeyim besikle ilgili konu scilmişti .cansu birazdan birleştiricek hazır ol :rofl:

3 Beğeni

Evet önce bir birleştirdim :see_no_evil: sonra aslında soruda büyüyen beşik önerisi aradığını fark ettim. Hatasız kul olmaz. Büyüyen beşik önerisi olarak düzelttim.
Yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim hanımlar

Ben de hangi beşik olsun diyordum
Allah var büyüyen beşiğin çok albenisi var. Odadan odaya taşınması olmuyor.
Tecrübeli anneler yorumlarında büyüyen beşikten bebeğim düşüyor yazmış. Durum böyle olunca biz park yatak aldık

Şu büyüyen beşik modelini çok beğenmistik

Dolapla birlikte 13-20 bin arasında fiyatları.
Fotoğraf babymoll’dan

2 Beğeni

Evet katılıyorum. Benim kardesime almıştı annem ama kardeşim büyüyünce o yatakta yatmak istemedi. Daha büyüğünü istedi. Ayrıca cidden cok yer kapliyor.

1 Beğeni

@Nergiz13 Bizim kıza annemler hediye almışlardı. Beyaz ahşap beşik ama büyümeyenden :joy: Onlar sürpriz yapmasalardı ben direkt park yatak alacaktım. Ama bu beşiği de 1 buçuk yaşına kadar kullandı kızım. Sonra Montessori yatağa döndük biz. Odasını da tamamen Montessori yöntemi şeklinde dizayn ettik. Yatağı da yere tamamen temas olduğu için çok rahatız valla :grin:

2 Beğeni

Bu model kullanışlı mı

1 Beğeni

3 yıl bile kullanamadan parçalanan olmuş biz de almadık