Büyük bebek eşyalarının temizliği

@NURAN ekstra başlık açmak istemedim ama bir sorum olacaktı size. 30. Haftamdan sonra artık yavaş yavaş bebeğin eşyalarını yıkamaya başlayacağım ama bazı şeyleri yıkamak riskli geliyor bana eski formu bozulur diye. Reflü yatağı, emzirme yastığı, bakım çantası, hastane çıkış hurçları, düz kafa yastığı gibi bunların temizliği için bir öneriniz var mı acaba.

2 Beğeni

Bende 30 haftamda yikadim hepsini duş havlusuna kadar ve s.
Gercekten yikayip kaldirmak lazim.
İnsan kolay zann ediyor ama gercekten şeytan sanki insana otur sora yaparsin diye diye kafasını karistiriyor.
Ben yikadim şükür .
Cantasini cok uzun süre hazırlaya bildim.
Bence şimdiden hazirlanmalı.30 hafta iyi. @İlknur

2 Beğeni

Merhaba arkadaşım :blush: @İlknur
Bakım çantasını, hastane çıkış hurçlarını vs yıkayabilirsin, formu bozulmaz onların.

Diğerleri için de beyaz sabunu sıcak suda beklet biraz, suya kendini salmaya başladığında bezle (bezi çok iyi sıkarak, çok ıslak bırakmadan) silebilirsin canım. Sonra da birkaç kere sadece soğuk suyla durulama işlemi yap, at güneşe kurusun, hem de mikrobu ölsün. Durulama işlemini iyi yap ama. Ben de yatağını öyle yapacağım :blush:

1 Beğeni

Benim bakım çantamla hurçlarım biraz sert dokuda ondan dedim. :smiling_face: çok çok teşekkür ederim böyle yapayım aklımı kurcalıyordu sürekli :pray::pray: Silmek benim de aklımdaydı ama ya deterjan veya sabun kalırsa diye korkuyordum iyice durulayayım ben de :smiling_face:

2 Beğeni

Üstünden birkaç kere durulama yapınca bir şey olmaz canım :blush:

1 Beğeni

Bir kac hafta sonra yikarim soyle 30 felan
Erken dogum riskim oldugu icin

2 Beğeni

Ben cantasıni elimde yıkadım.
Reflu yatağı vs ben elde yikama programı ile makineye atardım
Sorunun üstünden çok zaman geçmiş siz nasıl yaptıniz

2 Beğeni

Hala başlamadım. Bebeğin dolabını bekliyoruz hazırlıklara başlamak için :smiling_face:

2 Beğeni

Ayni durumdayim hala karar veremedim
En sonunda ikea olacak galiba buyuk komidinli takimda zor bulunuyo.
Zamanda daraliyo biran once baslamam lazim
Yoksa yetismiycek onca kiyafet.
Neyse artik bu hafta karar veririz artik.

1 Beğeni

Biz aldık aslında şifonyer geldi ama dolapta sorun varmış o gelirse tamamlanacak. Yarın 30. Haftama giriyorum yavaştan başlamak lazım :smiling_face:

3 Beğeni

Gule gule kullan canim biran once gelirde sende hazirligini tamamlarsin.

3 Beğeni