Bunu diyen kocalarınız varmı yoksa bitek benim kocam mı beni delirtiyo??
Yan gelip yatıyorsun aksama kadar bide elinden telefon düşmüyor demiyor mu. ( Bir kizim var ikinci yolda )
Yalnız olmadığıma okadar sevindim ki şuan. Daha demin kavga ettim şimdi konuşmuyoruz. Dışarda çalışıyolar diye bizim evde yattığımızı düşünüyolarya delirdim ya karnım burnumda zaten
İstisnalar kaideyi bozmaz ama geneli bu şekilde sanırım.
Bana da söylüyor bende duymamazlıktan geliyorum bazen de cevabıni veriyorum asla umursamam evde de hicbise yapmıyorum yan gelip yatıyorum sadece yemek falan yerim bu kadar yine de umursamam söylediklerini amaaaaan banane
Dediği an haklı çıkarır hiçbir şey yapmam. Hiç demedi aksine yardım ediyor ya da aman bırak sonra yaparız diyor bişey yapmadığımda
Benim esimde bi ara bu kelimeyi cok kullaniyodu ben bi seferinde hic bi is yapmadim aksine evide baya dagitim
yemek falnda yapmadim 3 gun konusmadimda her gun gelip.kendine makarna hasliyodu sonra pes etti hatta evi bile.kendisi toplamisti
bida demedi sukur kızıyorum boyle.durumlara
Yok esim aksine bana dinlen der mesela temizlik yapmak geliyo icimden biraz titizlik var bnde duramiyorum cok kirli geliyo evim gözüme kiziyo bana bebege bisey olcak diye kendinide yorma fazla der
Bende çok bişey yapmıyorum ama eşim titiz ben değilim aksine. Bugünde belim ayrıldı iş yapmaktan tamda bugün söyledi patladım şimdi oda benimle konuşmuyor küs küs oturuyoruz öyle. İlk adımı ben mi atmalıyım yani![]()
Haddini bilsin karnın burnunda iş yapıyorsun en azından ne kadın gibi trip atıyor trip atması gereken sensin asla ilk adımı falan sen atma yerini bilsin
Kırılmakta kızmakta çok haklısın. Sevabı sen kazan adımı sen at mübarek günde
Ama gereken konuşmayı da yap ![]()
Bana bunu söylediği zaman gerçekten hiçbir şey yapmıyorum ne çamaşır ne ütü ne ortalık toparlama bulaşık yıkama hepsini öylece bırakıyorum. Kendimi zor tutuyorum toplamamak için ama yapmıyorum hiçbirini. Dağınıklıktan şikayet edince akşama kadar yattım diyorum. Ancak bu şekilde anlıyorlar
Ay sorma kocamın tek sevmediğim yönü bu işte ben küsünce oda küsüyor
genelde takmam ama bugün sinirlendim. Bunu söylediğinde normaldede iş yapmamış oluyorum zaten. Ya o değilde yarın pazar ve evde evdeyken küs uyanmak bütün gün küs kalmak çok sıkıyor beni. İşe gidince sorun olmuyor. Napim sence
Birazda sevabı o alsın istiyorum bacım ![]()
Bundan sonra bende öyle dicem valla diğer türlü bitmiyor bu konu en azından gerçekten yatarım ![]()
İnşallah istediğin gibi olur da o yanaşır ama hatasını anlamış şekilde
Neyse artık gitti yattı odaya bu saattede yatmaz hiç konuşmayınca sıkıldı ne inat bee
Allah erkeğinde trip atmayanını nasip etsin, seviyorum dese de bu inadını kırmayınca bana gıcık geliyor ![]()
Allah sabır versin bacım, kaç aylıksın?
Ne yaptığınızı görmüyorlarsa hiçbir şey yapmayın ![]()
![]()
O pas verene kadar gardini indirme bence duracagi yeri bilsin yüz verirsen hep daha fazlasını yapar tabi senin bilecegin iş![]()
![]()