Leyla sogan kurunu nasil yapiyorsun Fidan sen ne yapiyodun coldmix ile anlatirmisin
Böyle buhar makinası aldık abla biz.2 defa soğuk su dolduruyorum geceden sabaha kadar yetiyor.Deniz suyu aldım burnuna ondan damlatıyorum ve cold-mix de aldım bazen buhar makinasının suyuna damlatıyorum bazende yatağına damlatıyorum.Bu işlemleri yaptığım günden ne bizim bede Ömer’in burun tıkanıklığı sorunu yok
Canım ben soğani ikiye bölüp etrafına karanfil batırıp baş ucuna koyuyorum büyüdüler ama hala tikaninca gene aynısı yapıyorum birde Bir büyük kaba su doldurup dondur sonra onu bir tepsiye koyup bebeğin odasına koy odanın nemini dengeliyor
Geceleri ani öksürük nöbetlerine karşı uygulayabileceğiniz soğan ve karanfil ikilisiyle hızlıca hastalıklardan kurtulabilirsiniz. Hem kendinize hem de çocuklarınıza uygulayabileceğiniz bu yöntemle ilaca gerek kalmadan iyileşebilirsiniz.
Soğan, soğuk algınlığı ve burun tıkanıklığı gibi mikrobiyal ve enfeksiyon kaynaklı rahatsızlıklarda soğan antibiyotik görevi görerek karanfil ise hoş kokusu ile solunum yollarını açarak rahatlamanızı sağlar.
Inshallah canim deniycem hollandada bu sorunumuz var havamiz cok nemli bi de ayaz Var simdi iyicene zor oluyo korumak. Tesekkurler zaman ayirdigin icin canim Benim
Evet abla bu
Bizdede bu var bunu ek olarak kullandım ama en sık kullandığım aqua marıs çok yardımcı oldu bize